Ukoliko ste mislili, kao i većina ljudi u regionu, da je Nikolija Jovanović jedinica, dozvolite da vas demantujemo. Lepa pevačica zapravo ima i brata i sestru po ocu, Luku i Teodoru.

Sa 10 godina mlađom sestrom, nedavno je lansirala i brend trenerki "All about me", a pratioci su saglasni da neverovatno liče, te da je i Teodora prava lepotica.

Teodora je napunila 20 godina, a više puta je istakla da bi volela da poput starije sestre studira u Atini. Evidentno je i da se se sestre sjajno slažu, a na svojim profilima često reklamiraju trenerke njihovog brenda. Odziv je bio ogroman, a cela priča nastala je kao rezultat viška vremena tokom pandemije. 

teodora jovanovic nikolija jovanovic
printscreen/instagram/nikolijaofficial 

Pevačica je istakla da je želela da kreira garderobu kakvu želi da nosi, a trenerke se mogu naći u bebi roze boji, kraljevsko plavoj, bež i crnoj boji.

"Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena. Tako da, još jedna prednost korone je da sam imala vremena da se posvetim tome. Teodora isto studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da mi je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni. Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće", rekla je Nikolija jednom prilikom. 

Sa druge strane, kada je reč o bratu, istina je da i sa njim ima više nego prisan odnos. Luka danas ima  17 godina, a Nikolija je za Hello jednom prilikom rekla: "Doskora se nisam poveravala Teodori u potupnosti, jer je ona za mene dugo bila samo nežna devojčica prema kojoj sam zaštitnički nastrojena, ali odnedavno je ravnopravni član u našem porodičnom savezu odraslih, tako da joj sada sve pričam i odlično me razume i podržava u svemu" i dodala "u našoj porodičnoj zajednici Luka nije zapostavljen, slobodno mogu da kažem da je privilegovan pored nas dve."

Nikolija se takođe trudila da ispoštuje želju svog oca Vladimira Jovanovića koji je doktor nauka i neko je ko se retko pojavljuje u javnosti, te na svoje društvene mreže nije kačila previše fotografija sa sestrom i bratom, a sve u nameri da se zaštiti njihova privatnost.

"Moj otac je "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem", rekla je svojevremeno pevačica za jedan magazin.

nikolija
Insatgram 

Mnogi su se pitali i kakav odnos sa njenim bratom i sestrom ima partner pevačice, Relja Popović. Na pitanje kako izgleda kada se okupi cela porodica, pogotovo leti, Relja je jednom prilikom izjavio: "Sjajno je! Njen brat i ja igramo basket, kupamo se, blejimo, posle gledamo seriju, pravi odmor!"

Dakle, iako se nagađalo da nisu u dobrim odnosima, istina je da u Nikolijinoj porodici vlada prava idila. Pevačica ovih dana inače radi punom parom. Naime, iako su se pojavili navodi da je ponovo u drugom stanju, Nikolija se po tom pitanju nije oglašavala, ali je 6. maja izbacila novu pesmu "Sve bih" i još jednom dokazala da je kraljica hitova.

Pesma je za samo par dana dostigla preko milion pregleda i trenutno je druga u trendingu. Kako stvari stoje, Nikoliji od ruke ide i muzika i moda, pogotovo što sad ima i pomoć sestre. A još Teodorinih fotografija, pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/instagram/teodoraajovanovic Teodora Jovanović, sestra Nikolije Jovanović

sd