Pevačica Selena Gomez skinula se za potrebe promocije svoje nove saradnje s poznatim brendom kupaćih kostima La'Mariette.

Nekadašnja brineta, a sada platinasta plavuša, oduševila je oblinama koje je ponosno pokazala u šarenim komadima za koje ne sumnjamo kako će biti rasprodati u trenu. Jer, opak, ova 28-ogodišnja pevačica jedna je od najpopularnijih na svetu s vojskom fanova, a na Instagramu ima preko 241 miliona pratilaca.

"Ono što volim kod ovog brenda je to što slavi žene koje vole svoja tela beuslovno, dajući sebi milost koju zaslužuju", poručila je Selana koja se dosta promenila od početka svoje karijere.

Njene slike izazvale su veliki broj komentara i bukvalno svi su odeuševljenini Seleninim izgledom.

"Neverovatna si!", "Prelepa", "Nikad bolje nisi izgledala", "Da li je moguće da postoji ovakva sasvršenost", samo su neki od komentara koje je izazvala pevačica.

Takođe, Selena je vlasnica i vrlo uspešnog beauty brenda, a povrh svega, nije odustala od gmuzičke karijere.

Inače, pevačica je proteklih godina vrlo iskreno govorila o borbi s lupusom, transplantaciji bubrega, toksičnoj vezi s Džastinom Biberom, anksioznosti i depresiji, ali i činjenici da se i na nju stavljao veliki pritisak u vezi toga kako izgleda njeno telo.

selena gomez
Instagram 

Selena je nekoliko puta do sada brisala naloge sa društvenih mreža zbog psihičkog zdravlja, posebno u vreme kada je Džastin započeo romansu sa sadašnjom suprugom Hejli Biber koju je na kraju i oženio, i to svega nekoliko nedelja nakon konačnog raskida sa Selenom.

Ipak, Gomezova je danas jača nego ikad i mnogi se slažu kako izgleda bolje i srećnije nego pre. Selenine fotografijije u bikiniju koje su privukle veliku pažnju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Mariette via Bestimage / Bestimage / Profimedia Selena Gomez