Ako na ovim fotografijama niste prepoznali jednu od najpoznatijih pevačica današnjice, Selenu Gomez, niste jedini. I da, dobro vidite, dobro znana brineta sada je postala platinasta plavuša i šokirala je sve.

Iako fotografiju nove frizure i dalje nije objavila na svom Instagram profilu, promenom se pohvalila na službenom profilu svog kozmetičkog brenda "Rare Beauty". Takođe, paparaci su je uslikali kako izlazi iz automobila i skriva lice pod rukama i maskom.

Inače, Selena je već plavom kosom iznenadila fanove prvi put 2017. godine na dodeli "American Music Awardsa", ali zato je i sada sve bacila u trans.

Podsetimo, pevačica je nedavno sve šokirala kada su se u javnosti nedavno pojavile njene fotografije u krvavom belom džemperu i sa lisicama na rukama.

Naravno, već u sledećem trenutku, mnogima je palo na pamet da zapravo posredi scena na snimanju nekog filma. I nisu pogrešili.

Naime, pevačica i glumica trenutno u Njujorku snima TV seriju "Samo ubistva u zgradi".

selena gomez
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovo su bile njene prve fotografije otkako su se pojavile glasine da je bila u vezi sa 28-godišnjim glumcem Aronom Domingezom, što je ona negirala.

"Upravo smo započeli zajednički rad na jednom projektu i već se piše da smo u vezi. Moram vam priznati da je upravo taj deo mog posla toliko stresan. Teško mi je ponekad da se nosim sa raznim glasinama. Ali reći ću vam da sam veoma slobodna. Zapravo, zahvalna sam što trenutno nisam ni sa kim u vezi", rekla je nedavno na pitanje novinara o statusu veze.

Inače, Selena je takođe otkrila da razmišlja da se povuče iz muzičke industrije jer oseća da je ne shvataju ozbiljno kao muzičarku. Možda je i ova nova promena imidža zbog neke uloge, jer je pevačica izjavila da se u glumi odlično snalazi i da joj izuzetno prija.