Kada su se na internetu pojavile najnovije fotografije Selene Gomez, mnogi su bili šokirani. Pevačicu i glumicu, priveli su u centru Njujorka, u krvavom belom džemperu i sa lisicama na rukama. 

Naravno, već u sledećem trenutku, mnogima je palo na pamet da zapravo posredi scena na snimanju nekog filma. I nisu pogrešili. 

Ruku na srce, teško da bismo mogli da zamislimo Selenu kao okorelog kriminalca. Naime, pevačica i glumica trenutno u Njujorku snima TV seriju "Samo ubistva u zgradi".

- Volim glumu, volim da budem iza kamere. Veoma sam srećna zbog svih novih projekata na kojima sam dobila priliku da radim. Ovo mi je definitivno jedan od najdražih i jedva čekam da ga gledaoci vide", rekla je nedavno.

Ovo su inače prve fotografije otkako su se pojavile glasine da je bila u vezi sa 28-godišnjim glumcem Aronom Domingezom, što je ona negirala.

"Upravo smo započeli zajednički rad na jednom projektu i već se piše da smo u vezi. Moram vam priznati da je upravo taj deo mog posla toliko stresan. Teško mi je ponekad da se nosim sa raznim glasinama. Ali reći ću vam da sam veoma slobodna. Zapravo, zahvalna sam što trenutno nisam ni sa kim u vezi", rekla je nedavno na pitanje novinara o statusu veze.

Inače, Selena je takođe otkrila da razmišlja da se povuče iz muzičke industrije jer oseća da je ne shvataju ozbiljno kao muzičarku. Tada je za "Vogue" otvorila dušu o mentalnim problemima, životu, i iskreno objasnila zbog čega se tako osetila.

- Teško je i dalje stvarati muziku kad te ljudi ne shvataju nužno ozbiljno. Imala sam trenutke u kojima sam pomislila: "Šta je poenta? Zašto to još uvek radim?" - iskreno je rekla.