Pre svega, Selena želi svojim novim brendom da poruči da je važno istaći svoju lepotu, bez potrebe da idete kod doktora ili kačite svoju filtriranu sliku na Instagram. Socijalne mreže su glavni krivac iskrivljene slike o lepoti i ona želi da smanji taj veliki pritisak koji je nametnut ženama današnjice.

Moram da priznam da mi se ideja i misija koju je ova mlada devojka zamislila jako sviđa. A evo i šta možete od nje očekivati.

"Lepota se ne definiše lajkovima i komentarima vašeg tela. Rare Beauty kreiran je sa brigom o mentalnom zdravlju i željom za pravom konekcijom među ljudima" kaže Selena.

Naravno, misija je bila i da napravi mnogo dobru šminku što je, kako stvari stoje uspela! Posle nekoliko meseci najavljivanja, Rare Beauty je najzad otkriven za javnost. Na brendu je mukotrpno radila protekle 2 godine i veruje u njegov uspeh.

Linija se sastoji od svih proizvoda koji su vam neophodni da bi kreirali makeup, dakle proizvoda za lice, oči i usne. A linija tečnih puder dolazi u čak 48 nijansi! Pored šminke u maestralno osmišljenim i divno dizajniranim ambalaža, Selena ima i liniju aplikatora - 2 četke i sunđer za tečni puder.

Lansiranje je planirano za 3. septembar na sajtu Sephora.com i Rarebeauty.com. Do sutra taman imate vremena da pogledate detaljno celu kolekciju i pronađete vaše favorite. Ako mene pitate, rado bih isprobala sve.