Poslednjih meseci više nego ikad priča se o odnosu manekenke Hejli i njenog supruga, poznatog pevača, Džastina Bibera. Društvene mreže preplavili su snimci užasnog Biberovog ponašanja, a komentari su najčešće bili da svoju suprugu tretira kao smeće, odnosno, kao da je uopšte ne voli.

Naravno, među njima je mnogo i Seleninih fanova, koji nikad nisu oprostili pevačevo odvratno ponašanje prema Gomezovoj, koje je rezultiralo na kraju njenom depresijom i drugim mentalnim problemima. Otrovne strelice ispaljivane su i u pravcu manekenke, pogotovo nakon spoznaje da je Selenu Biber upravo varao sa Hejli.

Koliko se sve otrglo kontroli svedoči i to što je Hejli na neko vreme deaktivirala društvene mreže, a Selena se javno obratila svojoj armiji fanova moleći ih da se ne ponašaju tako.

Međutim, izgleda da je Hejli mnogo brže stigla ona stara izreka da je "pravda spora ali dostižna", barem po mišljenju fanova Gomezove, jer je Džastin u javnosti više puta pokazivao da ne poštuje i ne ceni svoju suprugu, nego da su, kako su bezbroj puta isticali, beskrajno zaljubljeni.

dzastin biber i hejli biber u javnosti su zaljubljeni
Agence / Bestimage / Profimedia 

Podsetimo, jedan od najviralnijih snimaka je onaj na kom Džastin izlazi iz automobila naglo zatvarajući vrata i potpuno ignorišući činjenicu da je Hejli tik iza njega. Vrata su udarila manekenku, a on se čak nije ni okrenuo da proveri kako je.

Takođe su se pojavili i videi na kojima pevač iz čistog mira udara svoju suprugu, kao i oni na kojima beži od paparaca ostavljajući Hejli iza sebe i ne mareći da li će ona uspeti da se skloni.

Mnogi su mišljenja da je Hejli ta koja je zaljubljenija u Džastina, i ne samo to. Čini se kao da svim silama pokušava da ubedi ceo svet da nju pevač ne maltretira, već voli.

Poslednji stori koji je objavila izazvao je lavinu komentara na mrežama, upravo jer je manekenka postavila fotografiju na kojoj se ljubi sa Biberom, a većina smatra da je ovo samo jeftina predstava i "mazanje očiju".

dzastin biber i hejli biber se ljube nakon optuzbi da pevac lose tretira suprugu
printscreen/instagram 

"Toliko se plaši da bude ostavljena da se svim silama trudi da nas ubedi da ne vidimo dobro sopstvenim očima", "Bila je Biberova ljubavnica i povredila Selenu, sad joj sudbina vraća", "Mogu da se ljube do sutra, ali je užasno ponižavajuće to kako je on tretira", "Prvo je ponižava, a onda se pere", "Ova fotka me ne može ubediti da se vole. Nije ljubav jedan poljubac", "Ne daj bože nikom muža kao Biber", "Selena je bila u pravu. Srećom pa se spasla"... samo su neki od koemtnara koji kruže Instagramom, ali i TikTokom.

Ko će ovde na kraju biti u pravu, i da li će Hejli i Džastin uspeti da prevaziđu prepreke i zapravo imaju svoj "happy end" i ostanu zajedno u inat lošim prognozama, ostaje da vidimo.