Iako su topli dani i letni meseci sinonim za kupanje na plaži i uživanje u ukusnim koktelima, putovanje moramo da priznamo da se katkad ipak zaželimo da ostanemo kod kuće i uživamo u dobroj seriji ili filmu.

Srećom, novih naslova ne nedostaje, a baš jedan takav sa Selenom Gomez u glavnoj ulozi ne možemo da dočekamo da pogledamo!

Možemo da se složimo da jednostavno obožavamo da nađemo na dobru seriju, a tim više ako je reč o onoj s kriminalističkom pozadinskom pričom.

Naime, serija ‘Only Murders in the Building’ nije klasična ‘true crime’ priča, zapravo uopšte nije reč o takvoj vrsti serije već je njena tematika vezana uz obožavatelje spomenutog žanra.

Serija prati priču troje suseda koje se zapravo ne poznaju, ali dele strast prema ‘true crime’ pričama, ali sve poprima jednu totalno novu dimenziju kada se u njihovoj zgradi zaista dogodi misteriozno ubistvo nakon čega se troje glavnih protagonista i službeno upoznaju.

selena gomes nova serija
Youtube 

Za ostatak priče moraćemo da pričekamo konačni datum izlaska serije koji će biti 31. avgusta na platformi Hulu, a do tada znamo da serija ima 10 epizoda i da u glavnim ulogama igraju Selena Gomez, Martin Šort i Stiv Martin, dok su Šort i Gomezova ujedno i izvršni producenti serije.