Prvih pet epizoda na popularnoj platformi biće dostupno 3. septembra, dok će drugih pet epizoda moći da se pogleda 3. decembra.

Serija je počela da se prikazuje 2017. godine na španskoj mreži „Antena 3“, pre nego što ju je otkupio Netfliks i učinio svojom najgledanijom serijom van engleskog govornog područja.

Podsetimo, Luka Peroš, hrvatski glumac koji je gledaocima poznat po svetski popularnoj seriji „La Casa de Papel“, pozvao je pratioce na društvenim mrežama da pomognu Hrvatskoj i područjima pogođenim zemljotresom.

„U mom opisu možete naći link za vebsajt gde se mogu dati donacije za zemljotresom pogođene gradove Sisak, Petrinju, Glinu i puno drugih. Svaka mala pomoć je dobrodošla, ti jadni ljudi su ostali bez svega, neki čak bez svojih najmilijih. Pokažite vaše pravo srce! Hvala Vam, ljubav i solidarnost svima vama“, napisao je Luka u svojoj objavi na Instagramu.

Peroš je objavio snimke na hrvatskom, engleskom, španskom i nemačkom jeziku kako bi se vest o zemljotresima proširila i kako bi pristiglo što više pomoći. Njegovu objavu podelio je i Alvaro Morte, koji u seriji „La Casa de Papel“ glumi Profesora.

„Hrvatskoj je potrebna pomoć“, napisao je glumac.