Ben Aflek i Dženifer Lopez iza sebe imaju vikend za pamćenje. Na trodnevnom venčanju okupili su sve najdraže prijatelje i porodicu i još jednom rekli sudbonosno "da", a prema rečima izvora, glumac je učinio sve kako bi njegova draga bila zadovoljna. 

Ipak, da zadovoljiti Džej Lo nije nimalo lak zadatak svedoče i njegove nove fotografije na kojima je potpuno izmoren od svega. Još na fotkama sa aerodroma činilo se da glumac jedva stoji na nogama, no, njegovo poslednje izdanje mnoge je podsetilo na vreme kada se nije treznio. 

Ben Aflek je bio vidno neraspoložen nakon venčanja dok je bio na aerodromu.
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog toga se moglo pročitati na mrežama da se Aflek "sigurno vratio starom poroku", te da ako "Dženifer Garner uz svu ljubav i podršku nije uspela da ga odvrati od flaše, teško da će to uspeti za rukom Lopezovoj".

Ben Aflek je izgledao neprepoznatljivo u kolima nakon venčanja.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvori dodaju i da se na venčanju baš slavilo, te da je bila više nego vesela atmosfera, tako da su ipak veće šanse da je glumca prosto stigao umor nakon svega što se odvilo, a potom i dugog leta. 

Podsetimo, nakon brzinskog venčanja u Las Vegasu na kojem su bili samo njih dvoje, sada je, tačno mesec dana kasnije, održana raskošna ceremonija na glumčevom veleleponom imanju u saveznoj državi Džordžija, gde je i prvi put trebalo da se venča sa latino divom.

Instagram Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Osim mladenaca, u belom su bili i svi gosti na venčanju koji su nakon svadbenog dana uživali u roštilju, spa opuštanju i razgledanju imanja.

Na venčanju Bena Afleka i Dženifer Lopez svi gosti su bili u belom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, veliko iznenađenje je bilo što se na venčanju nisu pojavili ni njegova bivša supruga Dženifer Garner, ni brat Kejsi, koji su dali više nego neuverljive izgovore. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!