Ben Aflek i Dženifer Lopez po drugi put su izgovorili sudbonosno "da" u prisustvu najbližih prijatelja i porodice. I dok su uz Džej Lo bile njene sestre i majka, kada je reč o Afleku, jedna od najbitnijih osoba u njegovom životu, brat Kejsi, propustio je ceremoniju na iznenađenje svih.

Kejsija su uslikali paparaci u Los Anđelesu kada je izlazio iz omiljenog kafića sa velikom šoljom kafe u rukama, a na pitanje zašto nije u Džordžiji na Benovom imanju, odgovorio je: "Uspavao sam se".

Međutim, kada je njegov bizaran odgovor odjeknuo u svim medijima, Kejsi je dao drugo, podjednako neuverljivo objašnjenje. Navodno, on nije mogao da prisustvuje venčanju zbog "roditeljskih obaveza".

Kejsi inače iz braka sa bivšom suprugom Samer Feniks ima sinove Indijanu (18) i Atikusa (14) a sada je u vezi sa 22 godine mlađom Kejli Kovan.

Kejsi Aflek nije došao na venčanje svog brata.
SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa njom se nedavno pridružio Benu i Dženifer tokom odmora na Kapriju, te je jasno da nisu u lošim odnosima, ali njegov izostanak je i te kako zaprepastio sve.

Inače, pre nekoliko godina Kejsi Aflek našao se u središtu skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a iste godine njegova bivša supruga Samer tražila je razvod od glumca. Podsetimo, priče vezane za seksualno zlostavljanje od strane nekolicine žena protiv Kejsija su pokrenute 2010. godine, a glumac nijednom nije osuđen.

kejsi Aflek optužen je za seksualno zlostavljanje.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Producentkinja Amanda Vajt tužila je Kejsija za dva miliona dolara i u tužbi navela da je naterao jednog muzičara da joj pokaže penis, pogrdno govorio o njenoj starosti i plodnosti, i na prevaru je izbacio iz hotelske sobe kako bi morala da spava sa njim u njegovoj.

Snimateljka Magdalena Gorka tražila je 2,5 miliona dolara, i navela da se Aflek "mrtav pijan" uvukao u njen krevet usred noci, mazio je i ljubio dok je spavala, obučen samo u donji veš. Glumac je inače imao problema sa alkoholom, ali je od 2013. potpuno trezan.

Oba slučaja rešena su vansudskim nagodbama čiji su detalji ostali u tajnosti, ali dok jedni brane Afleka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju da sarađuju sa glumcem ili mu ukažu počast.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!