Glumac Kejsi Aflek često je bio u senci starijeg brata Bena, ali poslednjih nekoliko godina sve češće dospeva u žiži javnosti, kako zbog njegovih poslovnih uspehs, tako i zbog ljubavnog život. Naime, 46-godišnji glumac trenutno je u vezi sa duplo mlađom Keli Kovan, a par ne skriva koliko uživa u zajedničkom druženju.

Tako su ih fotografi nedavno uhvatili na plaži u Meksiku, a mlada glumica izgledala je neverovatno u kariranom crveno-belom bikiniju. Inače, pre nekoliko godina Kejsi Aflek našao se u središtu skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a iste godine njegova bivša supruga Samer tražila je razvod od glumca. Kejsi je u braku sa Samer dobio dva sina.

kejsi aflek snimljen na plaži
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, čini se kako njegovoj sadašnjoj devojci njegova prošlost ne smeta, a par izgleda srećnije nego ikad. 

Podsetimo, priče vezane za seksualno zlostavljanje od strane nekolicine žena protiv Kejsija su pokrenute 2010. godine, a glumac nijednom nije osuđen.

kejsi aflek u vezi s duplo mlađom devojkom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Producentkinja Amanda Vajt tužila je Kejsija za dva miliona dolara i u tužbi navela da je naterao jednog muzičara da joj pokaže penis, pogrdno govorio o njenoj starosti i plodnosti, i na prevaru je izbacio iz hotelske sobe kako bi morala da spava sa njim u njegovoj.

Snimateljka Magdalena Gorka tražila je 2,5 miliona dolara, i navela da se Aflek "mrtav pijan" uvukao u njen krevet usred noci, mazio je i ljubio dok je spavala, obučen samo u donji veš. Glumac je inače imao problema sa alkoholom, ali je od 2013. potpuno trezan.

keli kovan u crvenom bikiniju kada su je paparaci snimili
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Oba slučaja rešena su vansudskim nagodbama čiji su detalji ostali u tajnosti, ali dok jedni brane Afleka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju da sarađuju sa glumcem ili mu ukažu počast.

Kejsi je optžen za silovanja ali nikada nije bio osuđen
SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!