Od 2000. glumac Majkl Dagalas u srećnom je braku sa 25 godina mlađom koleginicom Ketrin Zitom Džons. Zbog razlike u godinama često doživljavaju neprijatnosti kada ljudi pretpostavljaju da mu je znatno mlađa supruga ćerka, a njihova deca unuci.

Ketrin i Majkl su dugotrajan i popularan par a mnogi zaboravljaju da je Daglas pre nje već bio u braku. Danas 77-godišnji glumac imao je 32 godine kada je 1977. oženio tada 19-godišnju Diandru Luker, ćerku austrijskog diplomata. Godinu dana kasnije dobili su sina Kamerona.

majkl je pre ketrin bio u braku s diandrom luker
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Par je bio zajedno 18 godina, a Diandra je 1995. podnela zahtev za razvod. Nakon ogorčene pravne bitke, Diandra je dobila 45 miliona dolara i starateljstvo nad njihovim sinom.

Razvod, koji je podnesen zbog 'nepomirljivih razlika' okončan je 2000. Nekoliko godina kasnije Daglas je šokirao mnoge komentarom da su se njih dvoje trebali ranije da se razvedu.

u rbaku su dobili sina kamerona
Timothy A. CLARY / AFP / Profimedia 

"Nemam ništa protiv nje, zapravo, moja prva žena mi je jako draga, ali trebali smo prekinuti naš brak osam ili deset godina ranije", rekao je glumac. Par nikada nije otkrio zašto je na kraju došlo do razvoda, a uvreženo je mišljenje je da im je presudila Majklova ljubav prema alkoholu i drugim ženama.

ketrin i majkl daglas u braku su već 22 godina
Shutterstock 

Godinu dana nakon razvoda započeo je vezu sa svojom trenutnom suprugom Ketrin s kojom se venčao 2000. godine, a ubrzo su dobili prvo zajedničko dete.

Na počecima veze s Ketrin, slavni glumac je još delio vilu na Majorki s bivšom suprugom tako da ju je svako koristio šest meseci. Kasnije je otkrio da to nikome od njih nije odgovaralo, a kako nisu uspeli kuću da prodaju po željenoj ceni, Majkl ju je na kraju otkupio.

Majkl Daglas je nakon razvoda od Diandre izjavio da je trebao ranije da okonča brak s njom
Shutterstock 

"Bilo je jako neprijatno deliti vilu s mojom bivšom suprugom Diandrom. To kako je svako u njoj mogao biti po šest meseci nije odgovaralo nikome. Sad smo sve sredili i kuća je sto posto naša, ketrin i ja samo vlasnici", rekao je Majkl za "Ultima Hora".

"Nikad nisam želeo da odem, a tu će dolaziti i moja djeca i unuci i njihova deca. Siguran sam da će generacije dolaziti na ovo ostrvo. Ketrin je vrlo srećna ovde, posebno sada kada kuću više ne delimo s Diandrom, sad joj je puno prijatnije", dodao je.

Shutterstock, AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Pre Ketrin, glumac je bio u braku s Diandrom


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!