NEPRIJATNOST KOJU ĆE PAMTITI DOK JE ŽIV: Glumca na ćerkinoj maturi nazivali DEDOM, a mislili su i da je otac svojoj ženi

Slavni glumac Majkl Daglas javno je pričao o neprijatnosti koju je doživeo prošle godine na ćerkinoj maturi, ali i o tome kako mnogi misle da je zapravo otac svojoj supruzi.

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas često su tema medija
Splash News / Splash / Profimedia 

Majkl Daglas izgleda veoma srećno na fotografiji koju je pre nekoliko dana objavio na profilu na Instagramu.

Glumac je otišao sa porodicom na odmor na Karibe, a iz džungle je objavio sliku na kojoj pozira sa sinom Dilanom (21) i ćerkom Karis (18), dok ih je fotografisala Katrin Zita Džouns.

Na fotografiji možemo da vidimo srećnu porodicu u sportskim odelima dok nasmejano stoje u mutnoj vodi. I dok su sada svi srećni i dobro raspoloženi, prošle godine slavni glumac doživeo neprijatnost zbog svojih godina o čemu je i progovorio javno.

Naime, prošle godine u maju Karis, ćerka Majka Daglasa i Ketrin Zite-Džouns je postala maturant, a na svečanosti povodom završetka škole za slavnog glumca prisutni su mislili da je deda.

"Bilo je tako divno, tako sam ponosan na nju. Ali, moram vam reći, nije baš prijatno kad izlaziš, a drugi roditelji ti govore: O, čestitam, sigurno si vrlo ponosan na svoju unuku", rekao je Majkl u jednom intervjuu. On je tada dodao da komentar nije shvatio lično jer su se samo trudili biti ljubazni. Između ostalg, navikao se i da pojedinci misle da je otac, a ne suprug Ketrin Zite Džouns.

Majl je izjavio da mnogi misle da je otac a ne muže Ketrin Zite Džons
Shutterstock 

Glumac je gostujući u emisiji otkrio i kako su on i supruga Ketrin zabrinuti da će nakon Karisine mature ostati sami u svom gnezdu, jer se Dilan već odselio iz porodične kuće i trenutno studira na Univerzitetu Braun.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1