Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su venčani! Ovog puta, za razliku od venčanja u Las Vegasu od pre mesec dana, ceremoniji su prisustvovali i njihovi najbliži prijatelji i porododica, a lepa pevačica nije skidala osmeh sa lica. 

Zanimljivo je da se sve odigralo u Benovoj vili u Džordžiji gde je trebalo i prvi put da se venčaju pre 19 godina. Tada su odustali od svega jer je pritisak javnosti bio prevelik, no, sada se čini da njihovu ljubav ništa ne može da poremeti.

Inače, na mrežama su se već pojavili kadrovi sa raskošnog venčanja, a haljina Dženifer Lopez je posebno oduševila sve. Ona je ponela Ralf Loren venčanicu sa otvorenim leđima, sirena kroja i dug veo zbog čega je izgledala kao princeza.

Na venčanju su bila deca pevačice i glumca iz njihovog prethodnog braka koja su ih pratila do olatara.

Među zvanicama bila su neka od najvećih imena sa holivudske A liste: Met Dejmon sa suprugom Lusijanom Barozo, reditelj Kevin Smit, glumci Džejson Mjuz, Džordž Kluni, Rene Zelveger, Džejn Fonda i voditelj Džimi Kimel.

Bivša supruga Bena Afleka Dženifer Garner nije bila među zvanicama. S obzirom na to da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem, neki su čekali njen dolazak.

Venčanje je propustio i mladoženjenin brat Kejsi Aflek zbog neodoložnih roditeljskih obaveza, piše "Dejli mejl", a kako je sve izgledalo na njihovom prvom venčanju, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!