Dženifer Lopez možda jeste skoro rekla sudbonosno "da" Benu Afleku, ali to ne znači da ne može da organizuje još jedno venčanje. Uostalom, zašto da ne? Konačno je dočekala da se uda za ljubav svog života, pa zašto to ne proslaviti u velikom stilu.

A ako je suditi po natpisima stranih medija, sprema se i više nego velika proslava. Zapravo, ovog vikenda bi trebalo da se održi trodnevno venčanje na imanju Bens Rajsboro u Džordžiji.

"Sve će biti u stilu Džej Lo. Ben želi da na veliki dan fokus bude na njoj", rekao je izvor za "Page Six". Sve će početi probom venčanja u petak, nastaviće se ceremonijom u subotu, a završiti piknikom i roštiljom u nedelju.

Ben Aflek želi da sve bude potaman Dženifer Lopez.
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, poznato je da će mlada na probi venčanja nositi Ralph Lauren haljinu koja je samo za nju pravljena u Italiji, te je pretpostavka da je isti dizajner radio i njenu venčanicu. Inače, poznato je da je Lopezhova veliki fan ovog dizajnera, kao i da su žene širom sveta lude za njegovim dizajnom haljina.

Dženifer Lopez i Ben Aflek imaće trodnevno venčanje.
Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Među slavnim gostima biće, najverovatnije, prijatelji Bena Afleka Met Dejmon, Džimi Kimel, Dreja di Mateo i brat Kejsi Aflek. Nema razloga da venčanje propuste deca slavne pevačice blizanci Maksimilijan i Ema (14) - koje je dobila sa bivšim mužem Markom Entonijem (53) - kao i njena majka Gvadalupe i otac Dejvid i sestre Linda i Lesli.

Na venčanju će biti i majka Džej Lo Guadalupe.
Paul J Bereswill / Splash / Profimedia 

Velike su šanse da na svadbi budu i njene prijateljice Li Remini, Džejn Fonda i Rene Zelveger. Takođe, ne bi bilo iznenađenje ni da dođu glumčeve ćerke iz njegovog braka sa Dženifer Garner Vajolet (16) i Serafina (13) kao i sin Semjuel (10). Devojčice su bile i na medenom mesecu u Parizu, gde je poznati par otputovao nekoliko dana posle venčanja.

Devojčice su bile i na medenom mesecu sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom.
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

Inače, piše se da je Džej Lo počela sa planiranjem drugog venčanja odmah nakon prvog. Kuća u kojoj će se održati slavlje pripada glumcu, a tu je navodno i prvi put trebalo da stanu na "ludi kamen" davne 2003. godine. Međutim, tada su odustali od svadbe.

Dženifer lopez i Ben Aflek su prvi put probali da se venčaju 2003.
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, latino diva je tek nakon nekoliko godina otkrila to sa čime su se svakodnevno suočavali i što je dovelo do kraha veze. S obzirom da su bili it par, te da su ih paparaci pratili u stopu, bilo je teško da detalje veze sačuvaju za sebe.

Ben Aflek se teško nosio sa pažnjom paparaca kada je ušao u vezu sa Džej Lo.
Shutterstock 

Celokupna situacija je dovela do toga da planiraju i "zamenske mladence" koji će navesti paparace na lažnu adresu da bi oni mogli na miru da se venčaju, međutim, sve to bilo je opterećujuće za oboje, a pogotovo za Bena koji i dan-danas slabo toleriše pažnju paparaca.

Par je obnovio vezu nakon 12 godina, a zvanična potvrda došla je kada su ih fotografisali u bašti restorana dok su razmenjivali nežnosti.

Dženifer lopez i Ben Aflek potvrdili su romansu poljupcima u restoranu.
printscreen/youtube 

Ben je Dženifer zaprosio ove godine u aprilu i to izuzetno retkim zelenim dijamantom koji nosi posebno značenje, a venčali su se pre mesec dana u Las Vegasu.

Dženifer lopez je verena zelenim dijamantom.
Instagram 

Dženifer je tada nosila dve venčanice. Najpre jednu belu haljinu koju je sačuvala sa snimanja filma kao "nešto pozajmljeno", a potom i toaletu Zuhaira Murada.

Instagram Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Latino diva otkrila je i da je uzela muževljevo prezime te da je sada Dženifer Aflek, što su i pokazala zvanična dokumenta, a kako su se proveli na medenom mesecu u Parizu, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia Dženifer i Ben Aflek na medenom mesecu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!