Tri meseca nakon veridbe, pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek venčali su se u Las Vegasu. Dok je ovo glumcu drugi odlazak pred oltar, latino divi je četvrti, te je odlučila da, kako kaže poslednji put, zaista zablista u punom sjaju.

To je uspela pripremivši dve haljine za svoj važan dan – jednu jednostavnu i ležernu i jednu luksuznu. Na svojoj stranici "On the JLo" Dženifer Lopez je otkrila i da je njen novi muž nosio sako iz sopstvenog ormana.

"Sa najboljim svedocima koje možete zamisliti, u haljini iz starog filma i sakou iz Benovog ormana pročitali smo zavete i jedno drugom stavili prstenje koje ćemo nositi do kraja života", napisala je pevačica.

Prva haljina

Za frizuru Dženifer Lopez pobrinuo se poznati frizer Kris Eplton. On joj je obezbedio volumen i napravio raskošne lokne, a pevačica je uz polupokupljenu frizuru nosila dijamantske minđuše.

Dženifer Lopez u venčanici instagram/chrisappleton1

Eplton je na svom Instagramu objavio i snimak na kome pevačica nosi prvu haljinu. Prva kreacija bila je jednostavna bela haljina bez rukava od ležernog materijala. Gornji deo haljine prati liniju tela, dok je donji deo nešto širi.

Pevačica je na svojoj stranici objasnila da je reč o haljini koju je nosila godinama i koju je dugo čuvala, a sada je dobila priliku da je obuče na dan venčanja.

Druga haljina

Kasnije se Džej Lo presvukla u prelepu venčanicu dizajnera Zuhaira Murada. Latino diva nosila je njegovu venčanicu i u komediji „Udaj se za mene”, a za veliki broj njenih izdanja na crvenom tepihu zaslužna je libanski modni kreator.

Dženifer Lopez u drugoj čipkastoj venčanici.
Instagram 

Ovog puta nosila je čipkastu, raskošnu kreaciju koja je deo kolekcije venčanica za proleće 2023.
Venčanica modne kuće Zuhair Murad ima spuštena ramena i duge rukave od čipke. Gornji deo čini korset, a tu je i dugačak šlep, kao i raskošan veo.

Dizajnerska venčanica Dženifer Lopez.
zuhair murad 

Ukoliko ste oduševljeni jednom od ovih venčanica, glasajte za svog favorita u našoj anketi: