Dženifer Lopez je pre malo više od nedelju dana konačno rekla sudbonosno "da" svom starom/novom dečku Benu Afleku. Venčanje koje su svi željno iščekivali obavili su u strogoj tajnosti, a na mrežama se pojavilo tek nekoliko fotografija sa njihovog najradosnijeg dana.

Nakon toga otišli su na medeni mesec u "grad ljubavi", a čini se da odmor u Parizu najviše prija Benu Afleku. Naime, njih su paparaci uslikali prilikom romantične vožnje brodićem po Seni. Društvo su im pravila njihova deca, a dok Dženifer nije skidala osmeh sa lica i radosno mahala fotografima, pažnju svih je ukrao Ben kog je naporan tempo poprilično izmorio.

Dženifer Lopez ne skida osmeh na medenom mesecu.
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

On je uslikan dok spava na stolici, glave zabačene unazad i otvorenih usta, a ovu scenu su jedva dočekali na internetu, te je nastalo već na hiljade mimova i šaljivih komentara.

Ben Aflek zaspao je tokom romantične vožnje brodom.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Bilo je i onih koji su prozivali glumca da je "za prošle godine spopadao Dženifer poput klinca, a da je ove godine poput dede", no, čini se da to zaljubljenoj Džej Lo i ne smeta previše.

Inače, Dženifer Lopez je na medenom mesecu proslavila i svoj 53. rođendan, a tom prilikom iznenadila je svoje pratioce golim fotografijama zbog kojih je malo ko mogao da poveruje da je zakoračila u šestu deceniju.

I to je bio razlog više da "sprdaju" Bena da mu je žena poput devojčice, dok bi on mogao malo da se "razmrda". Ali, na kraju dana, najbitnije je da su oni srećni, a koliko su se promenili od vremena kada su se prvi put zabavljali do danas pogledajte u galeriji ispod:

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!