Nakon venčanja koje je bilo vrlo minimalno unapred isplanirano, Dženifer i Ben Aflek odlučili su se na zasluženi predah zajedno sa svojom porodicom. Uputili su se u jedan od najromantičnijih gradova sveta su zajedno sa njegovim ćerkama iz braka sa Dženifer Garner, kao i Ema ćerka Džej Lo, a prve fotografije poznatog para na medenom mesecu potvrđuju izjavu matičara koji ih je venčao prošle subote.

Kako piše Page Six, pevačica se nada da je ovo njein srećan kraj, a kao što su rekli oni koji je poznaju za Page Six, Ben Aflek je ljubav njenog života.

A matičar koji je venčao o Dženifer i Benu Afleku priznao je da je osetio hemiju među njima: "Obavio sam preko 10.000 venčanja i sa ove životne pozicije mogu da procenim parove - zaista sam osetio da je to među njima ono pravo".

Ne zna se još kada i gde će biti uprličeno drugo venčanje poznatog para, ali ono što je izvesno je da će se dogoditi u bliskoj budućnosti, a moguće je i da su ovo vreme u Parizu odvojili upravo za smišljanje svih detalja druge ceremonije. 

Dženifer i Ben Aflek na medenom mesecu nakon venčanja.
Instagram 

Skladan među parom vidljiv je čak i preko fotografija, a nema sumnja da zaista ne uživaju u Parizu zajedno sa svojom decom iz prethodnih brakova. Par je pri dolasku u Pariz uhvaćen u ležernim izdanjima, a nakon nekog vremena su se pojavili elegantni i doterani za odlazak na večeru.

Dženifer je za ovaj romantični grad čuvala i dugu crvenu haljinu, dok se Ben odlučio za klasičan smoking. Osim u romantičnim šetnjama i večerama, Aflekovi uživaju u vremenu provedenom u društvu svoje dece, koji su približnih godina.

Podsetimo, poznati par je u maju 2021. obnovio staru ljubav započetu pre dve decenije i prekinutu 2003. neposredno pred venčanje. Dženifer je na svadbi nosila jednu haljinu i glamuroznu venlanicu, a uzela je i muževljevo prezime što se ne dopada njenim fanovima.

Ipak, izgledaju srećnije nego ikada, a još njihovoh prvih fotografija sa medenog meseca pogledajte u nastavku:

Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia Dženifer i Ben Aflek na medenom mesecu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!