Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek iznenada su se venčali u Las Vegasu, a to su proslavili u privatnom avionu picom i dijetalnom Coca-Colom.

Dok su oni razmenjivali bračne zavete, njegova bivša supruga, takođe glumica Dženifer Garner, upijala je sunce na jezeru tokom vikenda ne dajući naslutiti kako se oseća zbog venčanja svog bivšeg muža.

- Ben je obavestio Dženifer o venčanju, ali rečeno mi je da je to bilo najranije tek u petak - govori jedan dobro obavešten holivudski izvor za The Post.

dženifer garner snimljena uoči venčanja bivšeg supruga bena afleka
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Bilo je vrlo minimalno isplanirano unapred i uglavnom je to rezultat trenutka. Njihova ćerka Vajlet ostala je kod kuće jer je veoma odana majci - dodaje isti izvor.

A što se tiče venčanja, holivudski izvor kaže kako je Džej Lo bila spremna da venčaju još one noći kada ju je Aflek zaprosio.

ben aflek i dženifer lopez venčali su se u las vegasu
Instagram 

- Želela je ovo zaključati i ukloniti svaku mogućnost da se Ben ne ‘ohladi‘ - govori obaešten izvor.

Podsetimo, Dženifer Garner (50) i Ben Aflek (49) bili su u braku od 2005. do 2018., u kojem su dobili dvoje dece, 16-godišnju Vajlet i 10-godišnjega Sema.

Glumica je bila jedina koja je bila uz Afleka tokom njegove borbe s zavisnošću, a prijatelji su bili besni na njega nakon što je rekao da bi verovatno i dalje pio da je ostao s njom u braku.

- Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno, rekao je Aflek tada.

dženifer garner i ben aflek bili su u braku 14 godina
Shutterstock 

- Bili smo u braku koji je propao, to se dešava. Volim je i poštujem, ali nisam želeo da ostanem u braku. Pokušavali smo iznova i iznova, najviše zbog dece. Mislio sam - ne mogu sve ovo da ostavim deci, ali nisam srećan, šta da radim? A onda bih popio celu flašu viskija i zaspao na kauču, rekao je slavni glumac.

- To je odvratno... Dženifer je bila jedina koja ga je uvek iznova podizala kada je činio užasne stvari - rekao je u to vreme insajder iz filmske industrije koji dobro poznaje bivši bračni par.

dženifer i ben bili su zajedno i pre 20 godina
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Drugi izvor rekao je nedavno za The Post kako su njegovi komentari bili smešni, ali da Garner, naravno, želi da Aflek bude srećan i trezan te da mu sigurno želi sve najbolje u braku s Lopez.

Kako piše Page Six, pevačica se nada da je ovo njein srećan kraj, a kao što su rekli oni koji je poznaju za Page Six, Ben Aflek je ljubav njenog života. Više fotografija sa njihovog venčanja pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte slike s venčanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!