Džej Lo i Ben Aflek do pre nekoliko dana nisu se razdvajali. Uživali su na svom medenom mesecu, ne skrivajući emocije na svakom koraku, no sada su doneli odluku da se ipak raziđu na neko vreme.

Nažalost, ovoje imaju određene poslovne obeveze koje ih sprečavaju da budu zajedno kao i do sada, te se Ben vraća u Ameriku, dok Dženifer ostaje u Evropi.

No, prema rečima izvora bliskog paru, ovako nešto im savršeno odgovara.

Dženifer lopez i Ben Aflek su se razdvojili samo par dana nakon medenog meseca.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Jedina stvar koja njihovu vezu čini toliko jedinstvenom je da više od ikoga znaju zahteve koji dolaze sa onim što rade. Zapravo, veruju da ih odvojenost čini jačima i to je savršeno jer kad su razdvojeni, zarađuju ekstremnu količinu novca. To je win-win situacija'', rekao je izvor.

Ben Aflek i Dženifer Lopez vole razdvojenost jer im to čini dobro.
CPI+LSN / KCS Presse / Profimedia 

''Kada su razdvojeni zbog posla stalno pričaju, dopisuju se, zovu preko videopoziva. A nakon što provedu vreme odvojeni jedno od drugog, kada se konačno vide susret bude mnogo bolji. Džej Lo voli što zna da će njen muž biti uz nju bez obzira na sve'', dodao je pa otklonio sve sumnje obožavatelja da bi razdvojenost mogla da našteti ovom paru.

Podsetimo, Dženifer se udala sredinom jula za Bena Afleka u Los Anđelesu, nakon čega su otišli na romantični medeni mesec u Pariz. 

Par je prvi put trebalo da se venča u septembru 2003. godine, ali su otkazali sve samo nekoliko dana pre svečanosti.

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Naposletku su 2004. raskinuli i veridbu i vezu, a onda se pomirili tek 2021. godine, i verili u aprilu ove, a još njihovih fotografija sa nedavnog venčanja pogledajte u galeriji ispod: 

Instagram Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!