Dženifer Lopez bila je do sada verena 6 puta, a brak sa Benom Aflekom joj je četvrti po redu. Ipak, prema mišljenju njenog prvog supruga Ođanija Noe, sreća sa glumcem neće potrajati.

Naime, nakon što se saznalo da je latino diva u tajnosti rekla "da", Noa, sa kojim je u braku bila davne 1997. godine i te kako je imao šta da kaže.

Ođani Noa bio je u braku sa Dženifer Lopez 1997. godine.
Shutterstock 

- Dženifer voli da je zaljubljena; bila je verena šest puta, a Ben joj je muž broj četiri. Ja sam bio muž broj jedan i rekla mi je isto da sam ljubav njenog života - kada smo ležali u krevetu prve bračne noći, obećala je da ćemo biti zajedno zauvek- započeo je nekadašnji konobar, a danas pisac i fitnes trener koji je dodao da kao što je nekada lagala njega, tako sada laže Afleka.

On je takođe istakao da ga bole tračevi da je pevačica ta koja ga je "šutnula".

Ođani Noa tvrdi da Dženifer Lopez Bena laže da je ljubav njenog života.
Kay Blake / Zuma Press / Profimedia 

- Mi smo prijatelji decenijama, ja nisam tamo neki konobar s kojim je ona bila, već sam bio maneken, oženjen najlepšom ženom koju sam ikada video. Postala je megazvezda dok smo bili zajedno, i svi paraziti koji su je okruživali presudili su našem braku. Godinama sam ćutao, hteo sam samo da nastavim svoj život. Ali sada su mi se vratile sve emocije - rekao je Ođani Noa.

Otkrio je i kako je osvojio pevačicu, jer iako ne želi da ga nazivaju konobarom, priznaje da je upravo taj posao obavljao kada su im se pogledi prvi put susreli.

- Došla je jedna večeri u restoran u kojem sam radio, sa prijateljicom i asistentkinjom. Tada je snimala film 'Krv i vino'. Došla je i sledeće večeri, sele su za bar, a ja sam nosio porciju pomfrita drugoj mušteriji. Dženifer je videla krompiriće dok sam prolazio i rekla, jao, pa to izgleda baš ukusno. Samo sam joj predao celu porciju bez reči - rekao je on.

Nakon razvoda od Ođanija, Džej Lo se smuvala sa Paf Dedijem, odnosno Pi Didijem, kako se danas predstavlja. Kasnije se udala za plesača Krisa Džada, razvela, smuvala sa Benom, ostavila ga, udala se za Marka Entonija, dobila dvoje dece...

Takođe, zanimljivo je i da iako Ođani danas tvrdi da je sa Dženifer Lopez i dalje dobar prijatelj, ne smemo zaboraviti na dramu koja se odvijala do pre samo nekoliko meseci. Naime, fitnes trener je želeo da obelodani još detalja iz braka sa latino divom, ali to nije sve.

On je, nakon što ga je Lopezova osujetila u nameri da izda biografiju, pokušao da pusti u javnost i njihove eksplicitne snimke, no Dženifer je svaki put uspela da mu stane na put.

I pre nekoliko godina pisalo se da Noa poseduje čak 11 sati video-materijala na kom se navodno vidi Dženifer u krevetu, u kupatilu, neodevena, a tu su snimci njenih svađa s majkom.

Džej Lo ga je dobila na sudu nakon 6 godina mukotrpne borbe, ali izvori tvrde da postoje rupe u zakonu, kao i da su mu planovi da i knjigu i snimke izbaci na drugom tržištu, a da li će uspeti, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, teško da će se Dženifer Lopez i ovog puta predati bez borbe, te nije isključeno da će imati šta da kaže na reči bivšeg supruga, a kako Ođani danas izgleda, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ođani Noa, prvi muž Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!