Iako je poznato da je Džej Lo imala veoma buran ljubavni život i to sa poznatim holivudskim frajerima, mnogi su zaboravili da je svojevremeno bila udata za konobara Ođanija Nou kog je upoznala u jednom restoranu, a taj brak potrajao je svega 11 meseci.

Međutim, iako se dugo smatralo da su se bivši supružnici rastali u miru, pogotovo što je i nakon razvoda on vodio njen restoran "Madres", ali je istina zapravo bila potpuno drugačija.

Ođani Noa koji je pisac, trener i fitnes instruktor navodno i dan - danas pokušava da otkrije sve pikanterije iz braka sa slavnog pevačicom, pogotovo od kada je ponovo uplovila u vezu sa Benom Aflekom.

odjani noa i dzenifer lopez
Kay Blake / Zuma Press / Profimedia 

Njega danas prati na mrežama oko 44.000 ljudi, gde se neretko hvali svojim isklesanim telom, a njegove fotografije možete videti u galeriji u nastavku teksta. I dok se na prvu čini da svoj život pokušava da živi daleko od očiju javnosti, istina je da godinama pokušavao (a kako neki izvori tvrde, pokušava još uvek) da ispriča svoju stranu priče kada je u pitanju brak sa latino divom.

printscreen/instagram Ođani Noa, prvi muž Dženifer Lopez

Svojevremeno je planirao da objavi knjigu o tome, međutim Dženifer ga je tužila i uspela da osujeti njegov plan. Zapravo, svaki njegov korak pevačica pomo prati i do sada je uspela da ugasi nekoliko njegovih pokušaja da progovori o svemu.

Međutim, priče iz braka nisu jedino što Ođani smera. On navodno u svom posedu i dalje ima eksplicitne snimke pevačice koje je u više navrata pokušava da plasira u medije. Srećom pa pevačica iza sebe ima jak tim, ali izvori bliski njenom bivšem suprugu tvrde da on od toga nikad nije odustao, kao i da će naći način "da ceo svet vidi rane radove Džej Lo".

dzenifer lopez sa prvim muzem
Kay Blake / Zuma Press / Profimedia 

Kako je za Popsugar rekao i Ed Mejer, Noin poslovni saradnik, postoje planovi da se izbaci kompilacija kućnih snimaka sa medenog meseca i iz hotelskih soba.

dzenifer lopez
Instagram 

Džej Lo ga je dobila na sudu nakon 6 godina mukotrpne borbe, ali izvori tvrde da postoje rupe u zakonu, kao i da su mu planovi da i knjigu i snimke izbaci na drugom tržištu, a da li će uspeti, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno - teško da će se Dženifer lopez i ovog puta predati bez borbe.