Iako je poznato da su Ben Aflek i njegova bivša supruga, takođe glumica Dženifer Garner ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, stiče se utisak da, uprkos uveravanjima da je sve u najbolje redu, ipak nije sve onako kako se priča.

U korist toj tvrdnji idu i poslednje paparaco fotografije kada su se slučajno sreli prilikom običaja "trick or treat", odnosno skupljanja sklatkiša za Noć veštica.

Benifer je naleteo na Garnerovu koja je takođe išla u potragu za slatkišima sa ćerkama glumca, a iako je Lopezova najpre bila nasmejana, već u sledećem trenutku kada je shvatila ko im dolazi u susret njen izraz lica potpuno se promenio.

dzenifer lopez i ben aflek za noc vestica
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kisele grimase, latino diva definitivno je bila uljudna i pristojna, ali ni Dženifer Garner nije bilo baš svejedno.

dzenifer garner za noc vestica
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ranije se pričalo da su na početku romanse glumica i Ben često pričali o njegovom odnosu sa Lopezovom, kao i da mu je, uslovno rečeno pripretila, da se u njegov ljubavni život ne meša, ali da svoje roditeljske dužnosti mora da obavlja.

Od kako se cela romansa zahuhtala, mediji su sve češće poredili Lopezovu i Garnerovu, međutim slavnu glumicu to ni najmanje nije potresalo.

Takođe, u poslednje vreme šuškalo se da u Benifer odnosu nije baš sve kako treba, a da su glavni problem Benove loše navike koje Džej Lo navodno više neće da trpi.

Ipak, Noć veštica su proveli zajedno, a neki izvori tvrde da je Garnerovoj zasmetalo to što Ben u skupljanje slatkiša ide sa decom Lopezove, a manje je fokusiran na sopstvenu.

ben aflek i dzenifer lopez sa decom za noc vestica
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, šta je i da li je nešto od tih navoda istina, pokazaće vreme, ali čini se da ipak ima istine u onome - da gde ima dima, ima i vatre, a da priče o netrpeljivosti između bivše i sadašnje nisu nastale tek tako.