Američka glumica i bivša supruga Bena Afleka, Dženifer Garner, u nedavnom intervjuu sa Dejvidom Letermanom prisetila se svojih mladalačkih dana i prvog zarađenog novca tokom studiranja.

Dženifer bila je stipendista Univerziteta Denison u Ohaju, a nakon što je diplomirala 1996. godine, nastavila je da nastupa u Njujorku, da bi se potom preselila u Los Anđeles kako bi svoju karijeru nastavila na televiziji.

Odrasla je na farmi svojih roditelja, a dok je studirala, našla je način kako da zaradi dodatni džeparac, a u tome joj se pomogla drugarica.

dzenifer garner u emisiji late show
Youtube 

Dženifer je u emisiji „Late show” otkrila tajnu svog tajnog biznisa kada je prodavala gumice za kosu za 3 dolara po komadu sa cimerkom sa fakulteta.

Kako je ispričala niko nije znao za ovaj način njene zarade, da nije uvek bilo novca, ali da se moglo lepo zaraditi.

- Moja cimerka i ja smo bile pozorišni štreberi, imale smo ključ od pozorišta, tajno bismo se ušunjale u zgradu i pravile gumice. Išle bismo kasno noću, koristili bismo njihove šivaće mašine i lastiš, kako bismo pravile gumice.

dzenifer garner
Instagram 

Kako je Dženifer opisala, ona i njena cimerka su se maksimalno posvetile pravljenju gumica za kosu i uživale su u tome. Išle su u prodavnicu tkanina i birale samo najlepše boje. Nakon što naprave gumice, ona su otkrile i na koji način su vršile prodaju.

- Išle bismo od vrata do vrata u studentskim domovima i govorile: Jedan za tri, dva za pet. Lepo smo zarađivale - govorila je Dženifer ističući da su devojke obožavale njihove gumice i da ih još uvek čuvaju.

- Još uvek naletim na ljude, kunem ti se, koji kažu: „O, Bože! Imam tvoje gumice”. Toliko smo tada zaradile. Napravile smo ih stotine - pričala je glumica, koja priznaje da iako su svi oko nje bili oduševljeni gumicama za kosu, ona nije mislila da je dobra u tome.

Pored ovog posla, Garnerova je tokom studentskih dana predavala i balet deci.