Otkako su pop diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili ljubavnu romansu, ne prestaju da pune novinske stupce šta god da urade i gde god da se pojave.

Od samog početka, njihova ljubav je naišla na mnogo sumnja i dan danas mnogi smatraju da je obnovljenja veza bivših verenika marketinški trik.

Kada su ponovili najupečatljiviju scenu iz spota "Jenny From The Block" u kojoj Aflek nežno mazi pozadinu Džej Lo dok leškare na jahti, svima je već bilo jasno da neke stvari prosto rade namerno. Tada se u medijima moglo pročitati i da prave remake ove kulte numere, međutim to se nije dogodilo do sada.

dzenifer lopez i ben aflek
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sudeći i po njegovim ranijim izjavama o Džej Lo gde je transparentno navodio da mu je veza sa zvezdom popa škodila njegovoj holivudskoj karijeri jer mu je bivša srozala ugled zbog toga što je u javnosti pozvan kao "njen potrčko", kao i da je tokom trpeo razne pritiske i nije imao kontrolu nad svojim životom koji je bio sve vreme pod budnim okom javnosti.

"Nisam trebao da se verim i krenim tim putem. Mislio sam da želim određene stvari, ali nisam. Izgubio sam sebe, osećao sam se jadno i ugušeno", rekao je Ben o, tada bivšoj verenici, Dženifer Lopez.

Svaki zdrav razum bi se priupitao, zašto bi se vratio nekome sa kim ti je bilo toliko loše?

ben aflek i dzenifer lopez
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok mnogi komentarišu da pevačica blista od ljubavi nakon što se posle 17 godina pomirila sa bivšim verenikom, na Benu je javnost primetila da je sve češće namrgođen u društvu Dženifer.

Ne ostaje nam a da se ne pitamo "da li je to zaista lice zaljubljene žene, ili one koja je uspela da sklopi dobar posao?", kao i kako je moguće da talentovan glumac, kao što je Ben Aflek, ne može da isfolira osmeh čak i kada zna da je pod stalnim oko budnih posmatrača- paparaca.

Poređenja radi, po mišljenju Aflekovih fanova, glumac je izgledao dosta srećnije tokom veze i braka sa glumicom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece. Ben i Garnerova razveli su se 2018. godine, a glumac je razvod teško podneo.

U galeriji pogledajte i sami procenite sa kim je Ben Aflek izgledao srećnije:

- / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Bena Afleka sa Dženifer Garner, ali i sa Dženifer Lopez.