Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju sa svojom obnovljenom romansom u koju mnogi još uvek ne veruju.

Naime, mnogima je još neverovatno da se par pomirio 17 godina nakon prekida veridbe, ali čuda se događaju, a golupčići već traže novi dom i izgledaju zaljubljeno kao nekad.

Ovoga puta, viđeni su u Los Anđelesu u kojem su bili u šopingu modno usklađeni u crnoj sivoj kombinaciji. Iako je Ben poznat po modnoj ležernosti, čini se da je to počelo da se menja uz latino divu koja je poznata po eleganciji i glamuru.

To definitivno nije prvi put da se događa, a reklo bi da se da Aflek nema puno izbora i da pevačica vodi glavnu reč u vezi. Naime, još dok su bili vereni se šuškalo o tome kako mu Dženifer bira odeću, a nekako bi se reklo se čini da ga je obukla i za ovaj izlazak.

dzenifer lopez i ben aflek
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe nedavno je u javnost dospela informacija da Ben kada je u društvu svoje devojke ne skida majicu jer je njoj navodno ne sviđa njegova tetovaža.

Ipak, mnogi se slažu da 48-ogodišnji glumac zaista izgleda puno bolje u košuljama nego običnim majicama. Ipak, ima i onih koji se ne bi složili sa tim.

"Meni ga je žao", "Da li je realno da mu bira garderobu?", "Ben ne sme da pisne od Dženifer", "Radi sve što mu ona kaže", samo su neki od komentara na račun glumca.

Aflek nakon raskida nije imao lepe reči za vezu s Dženifer. "Nisam se trebao da se verim niti da krenem tim putem. Mislio sam da želim određene stvari, ali nisam. Izgubio sam sebe, osećao sam se jadno i ugušeno.

Morao sam da se smeškam pred kamerama, a bio sam jako uzrujan. Nisam imao kontrolu nad svojim životom, osećao sam se poput hrčka u kavezu", rekao je jednom prilikom.

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek modno usklađeni

Mada reklo bi se da je promenio mišljenje jer je nedavno uočen kako razgleda verenično prstenje, a izvor blizak paru otkrio je da bi uskoro mogao i pred oltar sa Džej Lo.

Dženifer će se u potpunosti preseliti u Los Anđeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.