Aleks Rodrigez, bivši bejzbol igrač i bivši verenik latino dive Dženifer Lopez, progovorio je o zajedničkom životu sa pevačicom i otkrio kako je raskid uticao na njega.

Aleks je posle nekoliko meseci rešio da otvorio dušu i progovor o periodu života koji je proveo sa Dženifer Lopez koja se posle njihovog raskida vratila bivšem partneru Benu Afleku.

- Imao sam pet godina predivnog života i partnerstva, takođe i moje ćerke su imale divan odnos, mnogo toga smo naučili, rekao je Rodrigez za strane medije.

Bivši sportista je dodao i da je veoma zahvalan na tome gde ga je životni put naveo, kao i da je veoma zadovoljan. Najdraže mu je da gleda kako se njegove ćerke razvijaju i odrastaju i na to je veoma ponosan.

aleks rodrigez
printscreen/instagram 

- Znate šta, mi smi veoma zahvalni za poslednjih pet godina našeg života, sada samo razmišljam o tome kako da i narednih pet budu bolji na osnovu naučenih lekcija iz prošlosti?, rekao je Rodrigez.

Dodao je i da je nastavio dalje sa svojim životom, baš kao što je to učinila i njegova bivša partnerka.

Podsetimo, par je u aprilu raskinuo veridu, a malo nakon toga, Dženifer se pomirila sa nekadašnjim verenikom, glumcem Benom Aflekom. Kako strani mediji prenose, par planira da kupi novu nekretninu i otpočne zajednički život, a šuška se i da će Ben uskoro zaprositi svoju novu/staru partnerku.

Džej Lo je nedavno pokazala da je rešila da precrta Aleksa kada je obrisala sve njihove zajedničke fotografije na Instagramu, dok se na profilu njenog bivšeg partnera i dalje mogu videti slike iz dana ljubavi sa latino divom.

Shutterstock, Profimedia Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez nekada