Penzionisani sportista i bivši verenik Dženifer Lopez Aleks Rodrigez trenutno se provodi na poznatom ostrvu Ibici, gde je protekle nedelje snimljen na romantičnoj večeri s atraktivnom sportskom reporterkom Melani Kolins.

Strani mediji već su se naveliko raspisali o plavuši koja mu je zarobila srce nakon raskida s latino divom, a iako nisu potvrdili vezu, Rodrigez se od nje ne odvaja.

Da li je u pitanju prava ljubav ili samo tera inat Džej Lo, jer kako tvrde izvori bliski nekadašnjem bejzbol igraču tvrde da mu i dalje nije jasno kako je pevačica mogla tako brzo da nastavi dalje.

aleks rodrigez
printscreen/instagram 

S Melani je za vikend snimljen i na svojoj jahti u Sent Tropeu, gde je ona plenila pažnju u plavom bikiniju, a fotke je objavio Daily Mail. Zanimljivo je da je u tom trenutku Dženifer proslavljala rođendan na istoj lokaciji.

Paparaci su ih zatim ulovili i kako pakuju kofere u prtljažnik automobila i zajedno napuštaju Ibicu.

Kolins radi u televizijskoj kući CBS, gde je zadužena za praćenje NFL lige, a iako je Aleks bivši igrač bejzbola, strani mediji su zaključili su da ih je povezala ljubav prema sportu.

Fanovi američkog fudbala obožavaju Melani, a ona je velika zvezda i na Instagramu, gde ima gotovo 90 hiljada pratilaca s kojima redovno deli svoje atraktivne fotke.

Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Melani Kolins

Podsetimo, sredinom aprila Rodrigez i Lopez objavili su da je njihovoj ljubavi došao kraj nakon nešto više od četiri godine, od čega su dve bili vereni.

Ona se brzo nakon raskida vratila svojoj staroj ljubavi, glumcu Benu Afleku, s kojim je prvi put bila u vezi pre 17 godina.