Latino diva Dženifer Lopez proslavila je 52. rođendan, a tim povodom po prvi put je na svom zvaničnom Instagram nalogu podelila fotografiju sa svojim novim/starim partnerom Benom Aflekom.

Za razliku od prethodnih rođendana kada je uglavnom organizovala velika i pompezna slavlja, Džej Lo je rešila da ovaj, 52. rođendan proslavi u krugu svoje porodice i dečka.

Da je popularna pevačica kao vino, i da izgleda sve bolje i bolje kako godine prolaze, dokazuju slike koje je objavila na Instagramu.

Instagram Latino diva u krugu dečka i porodice proslavila rođendan na jahti

Dženifer je podelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u dvodelnom bikiniju ogrnuta providnim, lepršavim ogrtačem, dok je na glavi imala šešir. Fotografije su za kratko vreme napravile pometnju na Instagramu, a najviše pažnje privukla je slika s Benom.

"Prelepo", "Divni ste", "Kakav sjajan način da konačno ozvaničite vezu", "Nikad bolje nisi izgledala", samo su neki od komentara fanova...

Paparaci su takođe uspeli da ih uslikaju na jahti, a delovali su veoma srećno i sve vreme su razmenjivali nežnosti.

Inače, ovo je prvi put da je Džej Lo zvanično priznala da je u vezi sa glumcem. Iako je bilo očigledno, i paparaci su ih više puta uhvatili zajedno, latino diva nije želela da komentariše svoj ljubavni život, niti da odgovara na pitanja koja su bila vezana za glumca.

Spekuliše se da par planira da otpočne i zajednički život, a kako prenose strani mediji, Dženifer je nedavno u kvartu Bena Afleka obilazila škole sa svojom decom - blizancima Emom i Maksom.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer i Ben