Ne kaže se za džabe - dok se jednom ne smrkne, drugome ne svane, a kako stvari stoje, Aleks Rodrigez nije taj kog je "Sunce obasjalo".

Zapravo, više se čini da je opsednut životom svoje bivše drage, jer kako drugačije objasniti to što se uvek nađe na istom mestu na kom je ona i to u isto vreme?!

Izvori bliski nekadašnjem bejzbol igraču tvrde da mu i dalje nije jasno kako je Džej Lo mogla tako brzo da nastavi dalje, i kako se navodi, Aleks očajnički želi da nađe "dostojnu zamenu" za Dženifer.

U igri je bila čak i Kim Kardašijan, a kako se navodi, Kris Džen je bila posrednik u njihovom "muvanju". Povezivali su ga i sa Kejti Holms, Anđelinom Džoli... ali ipak izgleda da "stara ljubav zaborava nema".

rodrigeza su povezivali i sa kim kardasijan kejti holms
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, prvi put Rodrigeza su spazili kada su Džej Lo i Ben otišli u Hemptons sa porodicom. Rodrigez je uslikan istog dana, a u Hemptonsima je ostao isto koliko i njegova bivša draga.

Nakon toga, nekadašna bejzbol legenda viđena je na istim mestima kao pevačica nekoliko puta, a vrhunac je njena rođendanska proslava u San Tropeu.

Od svih plaža, mesta na koje je mogao otići, Aleks je baš izabrao ovu lokaciju, s tim što je na svojoj jahti bio sa mnogo nepoznatih žena i sve vreme se zabavljao.

Mnogi su komentarisali i da se Aleks zapustio, te da dok njegova bivša "grmi kako izgleda" on bi mogao malo više da poradi na svom imidžu zavodnika.


Na sve to, fanovi su otkrili da Rodrigez redovno lajkuje sve što objavljuje na mrežama Linda, sestra Dženifer Lopez, pa čak i objavu u kojoj je čestitala rođendan Džej Lo i poželela joj sreću sa Aflekom.

Možda sve to ne bi bilo tako čudno da su se nekadašnji verenici zaista rastali na prijateljski način. Ali ak ose uzme u obzir da je razlog za njihov krah romanse Rodrigezovo varanje, ali i psihičko maltrretiranje latino dive, teško da se sve ovo može protumačiti kao prijateljsko ponašanje.

Ipak, šta je od svega toga istina, ostaje da vidimo, a neke fotografije iz vremena kada je Džej Lo bila srećna sa Aleksom, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, Profimedia Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez nekada