Prošlost se ne može izbrisati, ali slike za društvenih mreža da! Posle nekoliko meseci, latino diva Dženifer Lopez rešila je da izbriše gotovo svaki trag s bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom, sa svog profila na Instagramu dok se nastavlja njena obnovljena romansa s novim/starim dečkom Benom Aflekom.

Ovu promenu primetili su njeni fanovi u subotu, 14. avgusta, više od četiri meseca nakon što je poznati par okončao vezu.

Fanovi latino dive otkrili su da Džej Lo više ne prati bivšeg verenika, kao i da je obrisala sve  njihove fotografije.

aleks rodrigez
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Ovo je veliki udarac za njega jer su jednom pričali i rekla mu je da, ako ikada raskinu, da se neće brisati s društvenih mreža jer je to detinjasto. Isto tako, rekla mu je, ukoliko ga izbriše, da to znači da ju je i te kako povredio. Poslala mu je jasnu poruku ovime i osvetila mu se. Znao sam da će to učiniti", rekao je izvor blizak sportisti.

Iako je njegova prisutnost uglavnom izbrisana, ostalo je nekoliko podsetnika. Lopezova je izbegla brisanje svega što se fokusira na njihovu decu.

Aleks se pojavljuje u videu u martu 2020. sa sinom pevačice, Maksom. Takođe, Džej Lo je na profilu ostavila video Aleksovih ćerki na kojima se takođe i on vidi.

Shutterstock, Profimedia Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez nekada