Mesecima mediji bruje o pomirenju Dženifer Lopez i Ben Afleka, a svi se nadaju da će glumac uskoro da zaprosi latino divu.

Nakon proslave rođendana i romantičnog odmora, koji se u jenom trenutku pretvorio u pravi teror zaljubljeni par vratio se u Ameriku.

Svi iščekuju njihov sledeći korak, a ako Ben namerava da po drugi put klekne pred Džej Lo, mogao bi da se pomuči oko odabira prstena jer onaj s kojim ju je prvi put zaprosio danas vredi čak 12 miliona dolara.

48-godišnji glumac je 2004. godine zaprosio 52-godišnju pevačicu, a dao joj je ružičasti dijamantski prsten od 6 karata s potpisom Harija Vinstona, a tada ga je platio 1,2 miliona dolara.

dzenifer lopez i ben aflek
Shutterstock 

Čini se kako je to bile prava investicija jer dijamant danas vredi deset puta više, pišu svetski mediji.

Nije poznato gde je točno danas prsten koji je Dženifer dobila pre skoro dve decenije, ali njen bivši publicista Rob Šater smatra da ga nikada nije vratila bivšem vereniku i sadašnjem dečku.

"Koliko sam ja upoznat, Džen nikada nije vratila prsten. Stoga, ako njihova ljubav bude išla u tom smeru da se venčaju, ona već ima najepši prsten koji sam ikada video", zaključio je.

Ben i Dženifer su se inače upoznali 2002. godine dok je ona još bila u braku sa svojim drugim suprugom Krisom Džadom. Paparaci su je ulovili kako se ljubi s glumcem na svom 32. rođendanu, a par dana kasnije dala je zahtev za razvod.

NO CREDIT / Bestimage / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek na odmoru

Benifer, kako su ih mediji onda zvali, bili su najpoznatiji par u svetu šou-biznisa u to vreme, a ništa manja zainteresovanost nije ni sada kad su obnovili svoju ljubav.

Pre nekoliko nedelja svet je obišla vest da se nekadašnji par pomirio posle više od 17 godina, nakon kraha veze između Džej Lo i Aleksa Rodrigeza, a sada je jasno svima da slavni par ovoga puta misli ozbiljno.

Dženifer će se u potpunosti preseliti u Los Anđeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.