Nakon pljačke stana u kojoj su joj ukradene sve tašne, nakit i satovi, a šteta procenjena na čak 300.000 evra, Tamara Kalinić otišla je na dugoočekivani odmor koji joj je, ruku na srce, bio zaista potreban kako bi presabrala misli i donela neke važne odluke, pogotovo vezane za stan u Parizu, o čemu je nedavno pričala u svom Youtube videu.

Influneserka o kojoj su pisali i Daily Mail i Vogue, sa razlogom spada u najpopularnije, a uprkos nemilom događaju, očarala je nedavno svet svojim izdanjima na crvenom tepihu u Kanu.

screenshoot/instagram Tamara Kalinić na festivalu u Kanu

Sada je mali predah od obaveza potražila u sunčanom Kapriju u Italiji, gde je nedavno svratila i sama Džej Lo sa svojim novim/starim dečkom Benom Aflekom.

Međutim, tu se njihova povezanost ne završava. Naime, Tamara je rešila da prve večeri ponese fenomenalnu haljinu brenda "Genny" koju je ponela i sama latino diva pre nekoliko meseci, u spotu sa Malumom za pesmu "Pa' Ti + Lonely".

Bela haljina sa gornjim delom u formi korseta i izrezima sa strane savršeno je pristajala Tamari koja je u ovom izdanju mogla na crtu i najvećim holivudskim zvezdama.

tamara kalinic u istoj haljini kao dzenifer lopez
printscreen/instagram 

I sama Tamara okačila je na svom Instagramu da je u pitanju ista haljina, a sve to uparila je sa elegantnim srebrnim sandalama sa sitnim cirkonima. 

tamara kalinic u istoj haljini kao dzej lo
printscreen/instagram 

Ni ovoga puta poziranje i podzdravljanje sa fanovima nije izostalo, te slobodno možemo reći da je Tamara ne samo izgledala, već i izazvala ogromnu pažnju baš kao i velike zvezde.  

Sa druge strane, obožavatelji ne mogu da se odluče. 

Jedni glasaju za Džej Lo, drugi za našu influenserku.

Kojoj bolje stoji bela haljina, Tamari ili latino divi? Pogledajte još fotografija u galeriji, a potom glasajte za svog favorita u anketi ispod.

printscreen/youtube Tamara Kalinić i Dženifer Lopez u istoj haljini

Anketa

Kome bolje stoji bela haljina, Tamari Kalinić ili Dženifer Lopez?