OSTALA BEZ 300.000 € PA SE UTEŠILA LUKSUZNIM KRSTARENJEM: Tamara Kalinić uživa na JAHTI, sve pršti od LUKSUZA

Srpsku blogerku Tamaru Kalinić nedavno su opljačkali u Parizu, a sada je pokazala kako uživa na jahti i pokazala da je sve loše ostavila iza sebe.

pritnscreen/instagram 

Naša poznata blogerka Tamara Kalinić nedavno je prošla pravu golgotu kada su joj opljačkali stan u Parizu. Lopovi su odneli sve njene torbe i tašne, kao i satove i nakit, a cela šteta procenjena je na oko 300.000 evra.

Tamara je otkrila i da ovo nije prvi put da joj se dešavaju provale, a nakon traumatičnog događaja podršku su joj pružili kako dečko biznismen Filipo Testa, porodica i prijatelji, tako i brojni veliki brendovi.

Da je sve loše ostavila iza sebe pokazala je kada je objavila snimak sa krstarenja na kom uživa i ne samo to, već i kadrove za luksuzne jahte, ali i žurki koje posećuje.

tamara kalinic na krstarenju
printscreen/instagram 

Naime, Tamara je odlučila da poseti Kan kako bi prisustvovala jednom rođendanu, a žurka je najpre upriličena na brodu.

tamara kalinic uziva na krstarenju
printscreen/instagram 

Blogerka je podelila sjajne kadrove iz svoje sobe, a potom i sa palube i pokazala pratiocima veličanstven vatromet kom je prisustvovala.

Delovalo je da je influenserka daleko opuštenija i rasterećenija uprkos lošim trenucima koje je, evidentno, ostavila iza sebe, a još fotografija sa luksuznnog krstarenja i iz Kana pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Tamara Kalinić u Kanu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši