Najuspešnija srpska influenserka Tamara Kalinić posle traume koju je doživela nakon pljačke u Parizu, trenutno boravu u Kanu.

Mnoge poznate svetske zvezde okupile su se na Azurnoj obali, a među njima i naša influenserka koja je rado viđen gost Kanskog festivala.

Taman kada smo pomislila da smo videli njenu najlepšu haljinu u kojoj je zablistala u četvrtak na crvenom tepihu, Tamara nam je pokazala još lepše toalete. Naime, popularna influenserka sinoć se pred publikom pojavila u savršenim toaletama, a u jednoj je izgledala poput sirene.

Prva, srebrna haljina koju je Tamara ponela odaje utisak kao da je ukrašena krljuštima ribe, zbog čega se i sama blogerka našalila da izgleda poput Male sirene.

haljina tamare kalinic u kanu
Instagram 

Ova prelepa kreacija delo je brenda Tony Ward, dok je Tamara od nakita nosila Bulgari ogrlicu u obliku zmije i upečatljiv prsten sa zelenim kamenom.

Ubrzo nakon toga, Tamara je zablistala u drugoj haljini. Naime, Kalinićeva je prisustvovala svečnosti čije su gošće između ostalog bile Šeron Stoun i Ališa Kiz, a za ovu priliku odlučila se za belu haljinu koju je krasilo perje i cirkoni.

Modna kuća Nikolas Jebarn stoji iza ovog dela u kom je naša influenserka mamila poglede prisutnih zvanica.

haljina tamare kalinic u kanu
Instagram 

Interesantno je to da su strani mediji oduševljeni izdanjima Tamare Kalinić o čijim haljinama imaju samo reči hvale. Podsetimo, o njoj su do sada pisali magazini poput Vogue, a Daily Mail ju je uvrstio među žene sa najskupljim tašnama.

Kako je poznata Srpkinja izgledala na Kanskom festivalu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

screenshoot/instagram Tamara Kalinić u Kanu