Tamara Kalinić pre malo više od dve nedelje doživela je pravu neprijatnost kada je nestalo sve za šta je radila 10 godina. Njen stan u Parizu je opljačkan, a lopovi su tada odneli dragocenosti u vrednosti od 300.000 evra.

Nakon traumatičnog događaja, influneserka se oglasila i podelila fotografije obijenog stana na Instagramu, a tom prilikom zahvalila se svima onima koji joj nude pomoć i pružaju podršku.  

Instagram, pritnscreen/youtube Tamara Kalinić opljačkan stan

Predah od svega potražila je u Kanu gde je oduševila pratioce više nego sjajnim izdanjima, koja ako ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Tamara Kalinić u Kanu

Međutim, kako pitanja vezana za pljačku nisu prestajala, najpre je na svom Instagramu podelila još jednu fotografiju šta je zatekla u obijenom stanu, a potom i objavila još jedan video na svom Jutjub kanalu i odgovorivši na neke najčešće upite, ali i o daljim planovima.

tamara pokazala jos jednu fotku obijenog stana
printscreen/instagram 

Na prvom mestu, objasnila je da pljačka nema veze sa onim što je objavljivala na društvenim mrežama kako su mnogi mislili.

nove fotografije obijenog stana
printscreen/instagram 

"Kuća koju sam pokazala u vlogu pre par meseci nije ona u kojoj živimo. Nikad nisam prikazala spoljašnjost stana, čak nisam snimala ni u istoj ulici gde smo", rekla je Tamara i dodala da po izveštajima policije postoje dve mogućnosti - ili da ju je neko video na ulici pa pratio danima, ili da je čak neko iz njenog okruženja, o čemu ne može da priča.

Influenserka kaže da se sve to desilo kada je produžila ugovor za stan u Parizu, i da ne zna da li želi tamo da živi više.

"Zbunjena sam, ne znam još uvek šta ću da radim", rekla je i dodala, "Trenutno smo u Milanu, u XY hotelskoj sobi, jer naš dom ovde još nije spreman... Sa jedne strane obožavam Pariz, dao mi je toliko mogućnosti da radim i to je kuća mojih omiljenih brendova, ali, sa druge strane uzeo mi je toliko toga".

tamara ne zna da li ce se preseliti iz pariza
Shutterstock 

"Nisam osoba koja donosi velike odluke kada je mentalno nestabilna", kaže influenserka, "jedino znam da ne mogu da ostanem u tom stanu".

Takođe je rekla da trenutno imaju neog ko vodi računa o stanu, kao i da joj je tokom svega najveća podrška dečko Filipo Testa, ali i porodica.