Dženifer Lopez sa stilom je proslavila svoj 52. rođendan na jugu Francuske u zagrljaju svog bivšeg verenika i sadašnjeg partnera Bena Afleka.

Par je uživao u romantičnim trenucima na 130 miliona dolara vrednoj jahti, a zatim je usledio luksuzna i luda žurka s tortom na tri sprata i brdom šampanjca, a slavljenica Džej Lo je sve obradovala kada je objavila prvu fotografiju sa novim/starim dečkom Benom Aflekom.

Samo dan kasnije, Džej Lo je već bila u Monaku gdje je obavila šoping u uskoj mini beloj haljinici, dok se sakrivala ispod šešira.

Jedan detalj je posebno upadao u oko, a radi se o zlatnoj ogrlici na kojoj je pisalo ime njenog novog dečka s kojim je, na iznenađenje svih, obnovila romansu nakon punih 17 godina.

U galeriji pogledajte o ogrlicu odevnu kombinaciju Džej Lo:

FJMG / Spread Pictures / Profimedia Dženifer Lopez u beloj haljini

Koliko par voli da nosi sitnice koje ih podsećaju jedno na drugo, govori i činjenica da Aflek još uvek nosi 19 godina star sat koji mu je poklonila Džej Lo i to davne 2002. godine, a isti sat je nosio i u čuvenom spotu za pesmu "Jenny from the Block".

Takođe, kako je u posljednje vreme sve češće u belim haljinama, mnogi to tumače kao znak da su svadbena zvona sve glasnija. Prijatelji pop dive ističu kako je već dugo nisu videli ovako srećnu, a moramo priznati da pevačica izgleda još lepše o kad je ponovno u Benovom zagrljaju.

U galeriji pogledajte kako igzleda ovaj popularni par od kada su obnovili vezu:

printscreen/youtube, ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek