Dženifer Lopez proslavila je svoj 52. rođendan sa Benom Aflekom na luksuznoj jahti, a svoj poseban dan započela je serijom fotografija u kupaćem kostimu i još jednom zadivila svet svojim izgledom.

Šlag na torti, bila je poslednja fotografija na kojoj se ljubi sa Benom i to je ujedno njihova prva zajednička Instagram fotka što su obožavaoci dočekali sa oduševljenjem, a objava je za kratko vreme prikupila skoro 8 miliona lajkova.

Proslavu rođendana nastavili su u jednom klubu u San Tropeu, ali pažnju fanova ipak su više privukle fotografije sa jahte.

Međutim, kupaći kostim, poze na jahti, kao i njihovo ponašanje nisu pobegli oku paparaca, a malo vremena je bilo potrebno da fanovi povežu ovu scenu sada sa onom koja ih je proslavila pre 19 godina.

Ništa nije slučajno, zaključili su obožavatelji, jer je scena u kojoj Ben Aflek nežno mazi Dženifer lopez po leđima i zadnjici ista kao ona od pre 19 godina kada su se pojavili u spotu "Jenny from the block".

 Džej Lo je čak u veoma sličnom kupaćem kostimu, dok je Ben u svetloj garderobi, a položaj tela je identičan. 

Naravno, fotke su brzinom svetlosti obišle mreže, i svi su saglasni da je par zaista nastavio gde je stao.

"Vraćaju mi veru u ljubav", "Prava ljubav zaborava nema", "Sad je gleda još zaljubljenije"... samo su neki od komentara koji se mogu naći na Instagramu, mada je bilo i onih koji su negativno komentarisali:

"Mogla bi ta žena jednom da se opusti, a ne da joj je svaki korak isplaniran", "Deluje mi kao da Ben mora da sluša sve što mu Dženifer kaže"...

U svakom slučaju, evidentno je da uživaju u romansi, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia, Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek