Dženifer Lopez nedavno je proslavila 52. rođendan i svi su saglasni u istom - izgleda neverovatno!

I zaista, ako pogledate njene skorašnje fotografije, pa čak i one bez šminke, filtera i Fotošopa, evidetno je da je u formi života.

I da se ne lažemo, koliko god pričale - lako je njoj kad ima para, sve bismo mi želele, ruku na srce, da izgledamo kao latino diva ali ako može na neki lakši način.

A zapravo jeste moguće, iako moramo promeniti neke loše navike.

Džej Lo poznata je po gotovo vojničkom režimu ishrane i treninga, a u to spada i čvrst karaktert po pitanju toga šta jede, a šta nikad ne konzumira.

dzenifer lopez najvise konzumira povrce
Instagram 

Naime, ona najviše jede lisnato zeleno povrće, a pogotovo brokuli, dok od ugljenih hidrata konzumira samo ovsene pahuljice, smeđi pirinač, kinou i krompir.

Džej Lo na dnevnoj bazi jede puno proteina koje dobija iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, a voće i povrće najčešće konzumira sirovo.

Uvek sa sobom nosi užine koje se sastoje od voća i orašastih proizvoda, ili proteinske šejkove, a kafu pije isključivo bez kofeina.

Međutim, bitno je i napomenuti ono što ova pevačica i glumica nikada ne konzumira. A odgovor je lak - u pitanju je alkohol, jer dokazano doprinosi starenju organizma.

dzenifer lopez nikada ne pije alkohol
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako je nedavno otkrila da takođe izbegava unos rafinisanih šećera, dodala je da nikad ne može da kaže 'ne' maminoj čokoladnoj torti. Uz sve to, "Dženi iz bloka" rekla je da pije najmanje dve litre vode na dan i spava barem 8 sati.

Dakle, ako želite da izgledate kao ona, definitivno morate reći zbogom nekim nezdravim navikama, a rezultati sigurno neće odustati. Uostalom, pogledajte još neke njene fotografije, i procenite - da li vredi da se malo pomučimo, pa da izgledamo ovako dobro čak i sa 52 godine?

Instagram novinarka probala dijetu Dženifer Lopez