Dženifer Lopez nedavno je proslavila svoj 52. rođendan, a svi su saglasni u jednom - pevačica nikada bolje nije izgledala.

Na stranu to što latino diva decenijama brine o svom izgledu, ali istina je da od kako je u vezi sa starim/novim dečkom, Benom Aflekom, prosto sija.

Do nedavno su bili na rođendanskom krstarenju, te su obišli sve popularne destinacije, a gdegod da su se pojavili, bili su prava atrakcija. Prilikom posete Kapriju u Italiji, horde obožavatelja pratile su ih u stopu, ali čak ni to im nije moglo pokvariti romantični odmor.

dzenifer lopez i horda obozavatelja
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dugo se nagađalo šta je tačno Ben poklonio svojoj dragoj za ovaj rođendan, a mnogi su bili ubeđeni da će na ovom krstarenju glumac konačno zaprostiti Džej Lo.

Međutim, istina je da je Ben zapravo svojoj dragoj poklonio zlatnu ogrlicu sa privescima koju je ona pokazala u Instagram objavi na dan svog rođendana.

Zlatne ogrlice sa privescima potpisuje "Foundrae", a kako se navodi, cena je prava "sitnica" - sa svim privescima košta oko 45 hiljada dolara. 

Međutim, iako to nije najskuplji poklon koji je Ben poklonio Dženifer, ovaj je možda najromantičniji. Naime, Bet Bagdejkej, blasnica prestižnog brenda, objasnila je za magazin People skriveno značenje ogrlice.

Zapravo, ključ je u privescima, a Ben je odabrao cvetove koji se hrane strašću uprkos nevoljama koje su zadesile par. Uz cvet, odabrao je i trn koji simbolizuje rizik ljubavi, ali i ključ, a to značenje je jasno - ona ima ključ njegovog srca.

dzenifer je ogrlicu nosila i na proslavi
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Ogrlicu je Džej Lo nosila i na proslavi rođendana, koji je uz glumca i prijatelje proslavila na jahti u San Tropeu, a ovo je nesumnjivo jedan od najromantičnijih poklona koji je Dženifer dobila od svog dragog.