Dženifer je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sudeći po njenom Instagram profilu veoma vodi računa o svom izgledu, posećuje teretanu i vodi računa o ishrani.

Pevačica neretko voli da objavi provokativne fotografije u bikiniju, ali i u sportskoj garderobi i tako ističe svoju figuru, a posebno trbušnjake na stomaku.

Iako je već u zrelim godinama, na njenoj liniji joj svakako mogu pozavideti mnogo mlađe koleginice. Ipak, nije sve tako izgleda na društvenim mrežama.

Naime, Džej Lo je sada uslikana na 130 miliona vrednoj jahti na kojoj sa svojim dečkom, Benom Aflekom, plovi od prošlog vikenda.

dzenifer lopez i ben aflek na jahti
NO CREDIT / Bestimage / Profimedia 

"Valerie" se sada usidrila u Neranu nakon Kaprija, a slavni par brzo se našao na palubi.

Pop diva je, kao i uvek, privukla posebnu pažnju i to u belim pantalonama i minijaturnom belo-crvenom topiću na pruge koji na grudima ima mašnicu. Sunčane naočare uskladila je s topićem, a na kratko je odmorila sedeći na ležaljci te se zbog poze činilo kako joj itekako prija italijanska, ali i francuska kuhinja, jer je prethodno proslavila rođendan na jugu Francuske, tačnije u San Tropeu u kojem je i započela putovanje.

U galeriji pogledajte kako izgledaju trbušnjaci Dženifer Lopez kada ne zna da je pod lupom paparaca:

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dženifer Lopez izgleda sjajno u 6. deceniji života

Izgleda da Dženifer nije poremetila činjenica da je njen bivši verenik Aleks Rodrigez odlučio da svoj 46. rođendan proslavi na istoj lokaciji u društvu prijatelja i mladih lepotica, a susret bivših partnera uspešno je izbegnut.