Romantičnom, evropskom putovanju Dženifer Lopez i Bena Afleka na kom su proslavili prevačicin 52. rođendan stigao je kraj.

Golupčići su u Italiji i Francuskoj proveli dve nedelje na 130 miliona dolara vrednoj jahti, a elegantna pevačica viđena je kako se u St Tropeu sama ukrcava na privatni avion koji ju je vratio kući gde je čekaju mnogobrojne obaveze.

Prethodno, latino diva se srdačno pozdravila s mnogobrojnom posadom luksuzne jahte koja se brinuli o njima, a pre nego se ukrcala na avion, napravila je nekoliko fotografija s okupljenim obožavateljima.

Naime, latino diva je uslikana u veoma stilizovanom izdanju u "Valentino" odevnoj kombinaciji, a mnogi kažu da skoro nije bolje izgledala.

dzenifer lopez posle odmora
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U ruci je nosila belu "Hermes Birkin" tašnu, dok je obuila bele sandale na vezivanje koje su joj savršeno stajale. Na licu je nosila crvene naočare za sunce, a kosu je vezala u punđu.

Ne zna se gde se i kada iskrcao četiri godine mlađi Ben, ali zna se kako je par i pre putovanja počeo da razgleda vile.

Navodno su stvari među njima jako ozbiljne te se brojni obožavatelji nadaju da će Ben ponovo kleknuti do kraja godine, ali i ovoga puta odvesti svoju dragu pred oltar. Prijatelji pevačice tvrde kako nikada nije bila srećnija,a to se itekako vidi na njoj!

NO CREDIT / Bestimage / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek na odmoru

Ben se inače jako trudi da ugodi svojoj novoj/staroj devojci, a svi su nagađali šta joj je poklonio za rođendan. Glumac je svojoj dragoj poklonio zlatnu ogrlicu sa privescima koju je ona pokazala u Instagram objavi na dan svog rođendana.