Kod Dženifer Lopez nema sredine - ili nas oduševi perfektnim modnim izdanjem, ili nas ostavi bez reči komadima koje niko živi više ne bi nosio, a kamoli jedna svetska zvezda.

I ovog puta tema medija je njeno modno izdanje koje nije ocenjeno kao loše, naprotiv, pogotovo ako se uzme u obzir povod.

Ali je njen izbor obuće potpuno pokvario utisak.

Naime, paparaci su uslikali Džej Lo i Bena na putu do restorana gde su bili na večeri sa njegovom mamom Ane Bolt, a Dženifer je ovog puta bila "zakopčana do grla". Lepršavu cvetnu haljinu sa karnerima upotpunila je plišanim sakoom sa velikim zlatnim dugmićima, a kosu je nehajdno pokupila u opuštenu punđu.

dzenifer lopez i ben aflek na vecerri sa njegovom mamom
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kada vam pogled padne nešto niže primetićete lila plišane cipele sa ogromnom platformom i kaiščićem oko zgloba koje su demode godinama, i koje baš i ne idu uz outfit.

dzenifer lopez ne odustaje od platformi
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Mnogi su bili začuđeni i kako uopšte može da hoda u tome.

Dženifer je inače ogroman fan platformi, a iako se našla na meti modnih kritičara nebrojeno puta, upravo zbog obuće, i dalje ih se ne odriče.

Sa druge strane, Ben je ovog puta pokupio sve simpatije, te su mnogi komentarisali na mrežama da je izgledao veoma stajliš u bež pantalonama, braon cipelama i teget košulji i sakou.

ben aflek
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia