Dženifer Lopez i Ben Aflek vratili su se s odmora koji su proveli na luksuznoj jahti ploveći Mediteranom, a i dalje uživaju u romantičnim trenucima. Jedan od najslavnijih parova uočen je za vreme romantične večere, i to u usklađenim stajlinzima.

Poznati par ne krije koliko je srećan, što se može zaključiti i po njihovim izrazima na licu. Samo što su došli s odmora, par je veče iskoristio da uživa u romantičnoj večeri na Beverli Hilsu.

Dženifer i Ben su uskliani dok su ulazili u restoran držeći se za ruke, gde su, kako navode strani mediji, proveli više od dva sata. Par je blistao, a nikome nisu promakli njihovi usklađeni stajlinzi. I dok je Ben izgledao veoma lepo u crnim pantalonama i sakou u boji bele kafe, Dženifer je pokazala je još jedan sjajni letnji stajling koji laska njenoj slavnoj silueti.

ben aflek i dzenifer lopez na veceri
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepršavu maksi suknju ukrašenu volanima vrlo trendi kroja s kraćim prednjim delom kombinovala je s identičnom košuljom - topićem na vezanje koji je istakao struk i dekolte. Kombinaciju je dodatno začinila klasičnim i elegantnim bež sandalama sa visokom petom i zlatnim nakitom, kao i svetlom torbicom ukrašenom zlatnim detaljima.

Vrlo jednostavno, a efektno, ovaj letnji stajling odlična je kombinacija koji nudi izazovan izgled u kojem se osećate udobno.

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džej Lo i Ben Aflek

Osim romantičnih putovanja i izlazaka, Džej Lo i Ben su u potrazi novom nekretninom u okrugu Los Anđelesa. I dok neki nagađaju kako latino diva traži novu kuću u koju će se iz Majamija preseliti zajedno s 13-godišnjim blizancima, Maksom i Emom,, spominje se i mogućnost da se par s decom useli zajedno u kuću.