"Zamisli budeš sa nekim godinama, samo da bi shvatio da je sve sve vreme voleo svoju bivšu"... ova rečenica najčešće se mogla čuti kada se spomene trougao Ben Alek - Dženifer Garner - Dženifer Lopez.

Zapravo, iako je veza sa Džej Lo usledila mnogo nakon razvoda od Garnerove, mnogi su mišljenja da je ipak nekako ona u celoj ovoj priči na kraju ponižena.

Paparaci glumicu prate daleko više od kako je obnovljen "Benifer", a iako se najpre smatralo da Dženifer Garner nema ništa protiv njihove veze, pojavili su se navodi da nije preterano oduševljena time što njihova deca provode vreme sa Džej Lo.

Na pitanja o novoj vezi svog bivšeg supruga nikad nije htela da da odgovor, već je uvek inspistirala da su njihova deca na prvom mestu, i da su pre svega prijatelji i roditelji.

dzenifer garner
Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, kako izvori bliski glumici tvrde, Dženifer se ne dopada tolika pažnja, a poznato je da nikad nije punila stupce tabloida skandalima.

"Dženifer želi da se priča o njenim filmovima, projektima, a ne da glavna pitanja budu o Džej Lo", rekao je izvor i dodao:

"Nema ništa protiv njihove veze, ali joj se ne dopada što se Ben ponaša kao zaljubljeni klinac, i dopušta deci sve, što nije ranije bio slučaj."

"Iako poštuje Dženifer kao majku, ne dopadaju joj se neki njeni stavovi i ne želi da njena deca budu tome izložena", završio je izlaganje izvor za PageSix.

dzenifer lopez sa decom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U korist tvrdnji idu i paparaco fotke na kojima je Garnerova često neraspoložena i namrgođena, a poslednji put se nasmejala tek kada je Ben vratio decu.

dzenifer garner nasmejana je samo kada je sa decom
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neki su i mišljenja da je glumica malo i ljubomorna jer na njenom ljubavnom planu ne cvetaju ruže, a i priča se da joj smeta to što je Džej Lo uspela da iskoreni njegove loše navike, dok ona to nije uspela i pored toliko godina braka.