Dženfer Lopez nedavno je napunila 52 godine, i svet se slaže - ova žena izgleda sve bolje i bolje što je starija, i nekad se stvarno čini da je pronašla eliksir večne mladosti.

Lepa, zgodna, zanosna, zavodljiva... ne čudi što je uzor mnogima.

Međutim, ona je i majka, i pored više nego uspešne karijere koju ima iza sebe, nebrojeno puta isticala je da su upravo deca njen najveći uspeh i najveći ponos.

Međutim, očigledno pojedine persone na internetu očekuju da njena deca treba da se ponašaju i izgledaju na jedan određeni način, iako, ne žele svi klinci poznatih da budu poput njihovih roditelja.

I dok mi vidimo užu sliku - novac, slava, bogatstvo... zaboravljamo da su ta ista deca uglavnom odrastala pod svetlima reflektora, dok ih paparaci prate u stopu, ometajući im nesmetano detinjstvo kakvo smo svi mi, da kažemo "obični smrtnici" imali. I naravno, ono glavno - svaka "šuša" ima pravo da vas komentariše, iako ste, na kraju dana, samo dete.

dzenifer lopez sa decom
Shutterstock 

Koliko sve nekad daleko ode svedoči i slučaj ćerke Dženifer Lopez, koja, možete misliti, nije kopija slavne majke, već ima svoj put u životu, svoje ciljeve, i da, već je sad ostvarila neke stvari koji neki ne urade za ceo svoj život.

Ali, internetu smeta njen izgled.

Pogotovo u poslednje vreme kada je Eme Maribel najpre skratila, pa onda i promenila boju kose.

eme maribel cerku dzenifer lopez ismevaju zbog izgleda
Bellocqimages/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ružna", "Brkata", "Izgleda kao muško", "Od onakve majke onvakva rugoba", "Majka ko devojčica, a ona ko sredovečna tetka", "Ista otac", "Pazite devojke ko vam pravi decu da ne budu ovakva"... samo su delići jezivih reči upućenih maloj Eme koja je na "stubu srama" samo zato što je drugačija i po mišljenju nekih, nedovoljno lepa za tako atraktivnu majku.

Poslednje fotke izazvale su pravu lavinu negativnih komentara na Redditu, Tviteru i drugim platformama.

"Ja bih se ubio da tako izgledam", "Bruka majku, treba da je nema"... pa sve do otvorenih pretnji samo zato što se nekim internet trolovima ne dopada kako Eme izgleda.

Dženifer je u brojnim intervjuima otkrila da je naučila svoju decu da imaju "deblju kožu", i činjenica je da se jesu navikli na negativne komentare, ali ovog puta, granica je debelo prekoračena.

Eme ima samo 13 godina, i pitanje je da li će uvek moći da ostane imuna na odvratne komentare koje je neko sebi dao za pravo da kaže, napiše i slično.

eme maribel
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

I ona, kao svaka tinedžerka prolazi različite faze i traži sebe. A evo šta je, sa samo 13 godina uradila, nevezano što joj je majka Dženifer Lopez:

  • Njene fotografije kada je bila beba prodate su za najviše novca ikada
  • Nastupala je na Super Bowl-u u lajv uključenju zajedno sa Džej Lo i Šakirom, i pokazala zavidne vokalne sposobnosti, čak i nadmašila svoju majku, a i oca. To emitovanje bilo je najgledanije u istoriji Super Bowl-a.
  • Njeno izvođenje pesme "If I Ain’t Got You" pohvalila je lično Ališa Kiz
  • Samo od projekata koje trenutno radi uzima već godišnje od 1 do 5 miliona dolara.
  • Napisala je knjigu "Lord, help me".
  • Aktivna je u humanitarnom radu u koji ih je majka uključila odmalena
  • Trenutno radi na novoj knjizi za decu

Piše, crta, peva, komponuje... malo li je za jednu tinejdžerku?

Možda bi, za promenu, ti Instagram botovi mogli da pogledaju "u svoje dvorište" ili barem u ogledalo. Ne, ne možemo biti svi Džej Lo, ali i ne treba. A deca slavnih ne treba da budu otirač i meta za tuđe frustracije, jer su naposletku samo to - deca, i zaslužuju da imaju bezbrižno i srećno detinjstvo, a više fotografija talentovane Eme Maribel pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez