Dženifer Lopez i Ben Aflek već neko vreme uživaju u obnovljenoj romansi.

Svakog dana deluju sve zaljubljenije, što se naročito moglo videti na krstarenju povodom rođendana latino dive.

Glumac se trudi da udovolji svojoj dragoj, a već duže vreme šuška se i o venčanju u tajnosti koje planiraju već neko vreme.

Ipak, da "Benifer" nije svima po volji dokazale su i fotke koje su se nedavno pojavile na mrežama na kojima se glumac očajnički trudi da oraspoloži sina Džej Lo, Maksimilijana.

Međutim, izvori bliski paru tvrde da dečak nije toliki fan poznatog para, i da se trudi da izbegava da provodi vreme sa njima, kada god je to moguće.

maksimilijan sin dzenifer lopez ne voli bena afleka
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, Eme se često može videti u društvu Bena, a prilikom odmora u Hemptonsu, Ben je Eme čak i oraspoložio nakon što je iz nepoznatog razloga bila tužna što nije pobeglo vrednom oku paparaca.

ben je u gemptonsima oraspolozio eme
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poznato je da je Ben ima dve ćerke i sina, a jedna od njih posebno je bliska sa Eme što glumca veoma raduje.

Eme je nedavno uslikana sa Benom i Džej Lo prilikom posete jednom restoranu, a devojčica je sve vreme bila nasmejana i vrzmala se oko glumca, smejala i šalila sa njim.

eme je bila raspolozena sa benom i dzej lo
GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogima je ovo ponašanje bilo čudno, a tračevi na mrežama otišli su toliko daleko da se tvrdilo da je eme zapravo zaljubljena u Bena, ali i da je zapravo on očinska figura koja joj je potrebna.

Međutim, drugi razlog je zapravo sam odelimično tačan. Naime, iako se Dženifer trudila da svojoj deci usadi prave vrednosti i poznata je kao stroga majka, u poslednje vreme Eme prolazi kroz razne faze, a čini se da je u tome najbolje razume upravo Ben.

eme maribel
LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je naučila da se ne obazire na loše komentare, činjenica je da kako raste, sve više je pogađa to što ne izgleda poput majke, iako je fokusirana na druge stvari u životu.

Benova ćerka takođe prolazi kroz sličnu fazu, a kako tvrde izvori bliski paru, Eme jako prija to što je neko razume i priča sa njom o stvarima koje nju zanimaju.

Iako je veoma bliska sa svojim ocem Markom Entonijem, ne viđa ga onoliko koliko bi želela, te je u Benu našla neki vid očinske figure koji joj je potreban.

dzenifer lopez sa cerkom
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

To je samo još jedna dobra strana "Benifera", a jedino se nadamo da će ih prihvatiti i Maksimilijan. Eme u poslednje vreme izgleda potpuno drugačije nego pre, kosu je ofarbala u zeleno, a promenila je i stil oblačenja, a sve njene transformacije pogledajte u galeriji ispod.

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez