Mesecima mediji bruje o pomirenju Bena Afleka i Dženifer Lopez, a paparaci ih prate u stopu gde god da se pojave.

Sve su glasnija šuškanja da će glumac uskoro ponovo zaprositi Džej Lo, a sudeći po novim fotografija na kojima razgleda vereničko prstenje nema sumnje da će opet da klekne pred latino divu.

Ben je u pratnji majke i sina u Los Anđelesu primećen kako u "Tifaniju" razgleda prstenje. Ovaj put bi mogao bi da se pomuči oko odabira prstena jer onaj s kojim ju je prvi put zaprosio danas vredi čak 12 miliona dolara.

ben aflek razgleda verenicko prstenje
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

48-godišnji glumac je 2004. godine zaprosio 52-godišnju pevačicu, a dao joj je ružičasti dijamantski prsten od 6 karata s potpisom Harija Vinstona, a tada ga je platio 1,2 miliona dolara.

Glumac je nosio savijen papir na koji je povremeno bacao pogled i zapisovao detalje, a po izlasku iz radnje je sumirao utiske sa svojom pratnjom.

Benifer, kako su ih mediji onda zvali, bili su najpoznatiji par u svetu šou-biznisa u to vreme, a ništa manja zainteresovanost nije ni sada kad su obnovili svoju ljubav.

LESE/RMBI/Biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez

Pre nekoliko meseci svet je obišla vest da se nekadašnji par pomirio posle više od 17 godina, nakon kraha veze između Džej Lo i Aleksa Rodrigeza, a sada je jasno svima da slavni par ovoga puta misli ozbiljno.

Dženifer će se u potpunosti preseliti u Los Anđeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.