Dobro je poznato da je vest pomirenja Dženifer Lopez i Bena Afleka eksplodirala u javnosti. Od kada su ih paparaci uhvatili zajedno početkom maja, slavni par ne prestaje da intrigira javnost.

Iako je javnost nedavno primetila da je Ben Aflek sve češće namrgođen u društvu Dženifer, slavna pevačica ipak deluje nikada srećnije.

"Kad sam ga upoznala, odmah sam pomislila da je to - to", rekla je jednom prilikom Dženifer, koja je Bena i nakon raskida smatrala "onim jednim koji je pobegao".

Da Džej Lo pored Afleka izgleda nikada srećnije govore i nove paparaco fotografije tokom vožnje kolima sa svojim dragima.

MEGA Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SPOT-Vasquez-Max lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek.

 Osmeh nije skidala sa lica, a da se oseća sjajno potvrdila je i u svom prvom intervjuu nakon što su obnovili vezu.

"Presrećna sam", rekla je Lopezova i dodala:

"Znam da ljudi uvek pitaju kako sam, što se događa, jesam li dobro, ali ja zaista nikad nisam bila bolje", iskreno je ispričala Dženifer.

Čini se kako je glumac promenio stav prema javnosti, a da mu paparaci i dalje smetaju, to se vidi po njemu. Ipak, obožavatelji para nadaju se kako će ovoga puta čuti svadbena zvona, uprkos toj histeriji i da Ben neće ponovo dići ruke od svega.

Obzirom da su oboje svetski poznati u prošlosti su veliki pritisak na glumca stavljali mediji, što je Ben jednom prilikom vrlo slikovito opisao.

"Morao sam se smeškati pred kamerama, a bio sam jako uzrujan. Nisam imao kontrolu nad svojim životom, osećao sam se poput hrčka u kavezu". Na sve to je dodao kako je jako žalio što se pojavio u legendarnom spotu "Jenny From The Block" Džej Lo u kom je najupečatljivija scena svakako bila ona na kojoj Aflek nežno mazi njenu pozadinu na jahti koju su nedavno i ponovili tokom krstarenja Italijom i Francuskom.

ben aflek i dzenifer lopez
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia