Dženifer Lopez važi za jednu od najlepših žena na svetu, pa iako je nedavno napunila 52 godine mami uzdahe mnogih muškaraca i teško da bi se moglo reći da ona može da bude ljubomorna na ostale pripadnice lepšeg pola.

Naime, serijal ispovesti "Horor priče stjuardesa" nedavno je otkrio da latino diva zahteva da na njenim privatnim letovima u avionu ne bude stjuardesa, već da to budu isključivo muškarci, jer je užasno ljubomorna. Takođe su dodali da iako su radili sa mnogim poznatim ličnostima, ona važi za najneljubazniju slavnu osobu.

- Leteti sa Džej Lo je pakao, stalno je vređala nas stjuardese, jer smo bile mlađe, lepše i zgodnije od nje - navela je stjuardesa, a prenose svetski mediji.

dzenifer lopez
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve se ovo dešavalo dok je latino diva bila verena za Aleksa Rodrigeza, međutim, kako se neke navike teško menjaju, sasvim je sigurno da se ovako ponaša i dok je u vezi sa s Benom Aflekom.

Podsetimo, Dženifer je nakon 17 godina ponovo obnovila vezu sa slavnim glumcem, a navodno su stvari među njima jako ozbiljne te se brojni obožavatelji nadaju da će Ben ponovo kleknuti do kraja godine, ali i ovoga puta odvesti svoju dragu pred oltar.

Ben i Džej Lo su se inače upoznali 2002. godine dok je ona još bila u braku sa svojim drugim suprugom Krisom Džadom.

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek modno usklađeni

Benifer, kako su ih mediji onda zvali, bili su najpoznatiji par u svetu šou-biznisa u to vreme, a ništa manja zainteresovanost nije ni sada kad su obnovili svoju ljubav.